Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Co vše vyměnit se spojkou - vyměněno (VALEO Kit 4P)

Recommended Posts

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

O spojkách tu je témat hafo tak snad nebudu ukamenován za nové :)

auto jsem kupoval s novu spojkou a setrvákem od LUK. Po čipu atd mi začla klouzat spojka. Přesněji bych to viděl na slabej přítlačák, lamelou to nebude.

Chci se zeptat co vše bych měl vyměnit. Určitě nějaké gufera ale nevím jaké. Rád bych dal spojkovou sadu od SACHS (3000 951 835)jelikož jsem se dočetl že má tvrdší přítlačák. Setrvák nechám původní jelikož má najeto cca 35tis.

otázky zní:

1. Které gufera při výměně spojky vyměnit za nové. Nejlépe origo kody dílů

2. Tato spojka má systém Xtrend na automatické vyrovnání opotřebení. Má s tim někdo zkušenost?

Jen upozornim že se tu nehodlám hádat o čipu a podobnych věcech tak prosim k tematu.

Dííííky

Jo a tady je odkaz o tom systému Xtrend: http://www.ddauto.sk/pdf/xtend.pdf

Jedná se o RHR 

VIN:VF36ERHRH21178316

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
Odesláno

zapomněl jsem na obě gufera poloos, ale ta nemají se spojkou nic...,jenže při výměně spojky musí ven převodovka a před tím poloosy, takže je dobré je při tom vyměnit :myslim

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Myšut: Nevim moc co je na tom přínosnýho... Pouze se tam hádaj zda měnit nebo neměnit. Já je vyměnit chci. Navíc je to na asi o 150let sraší a jiný auto

Guest Chozeluizskuner
Odesláno (upraveno)

ozzy Děkuju. Myslíš že bych tě mohl poprosit o ty čísla? byl bych moooc vděčný. Takhle mi to moc nežíká  :mad:

Sem jelito, doplnil sem motor a VIN

Upraveno uživatelem Chozeluizskuner
Odesláno

gufero na klice za strvákem 90x110x7  (0127 45 obj.číslo)

vodítko ložiska (je v něm gufero)--2105 50

gufero poloosy levé 40x58x10

pravé 32x50x10

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Merlin: On má 1.6 hádě

ozzy: Si nejlepší! Hned na to juknu  :potlesk

Odesláno

Tak táto téma je pre mňa IN .Menil som spojku pred cca 10-mi mesiacmi a som tam ,kde pred tým .Najazdených 30000 a šmýka.Výmenu robil origo servis tak sa tam chystám na reklamáciu,som zvedavý čo zistia.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Chozeluiskuner ,celkom by ma zaujímalo ako si pokročil s týmto problémom.Nahodil si tú vyššie spomínanú spojku a ak ano ,nejaké pozitývne respektívne negatívne postrehy?? 

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Zatim sem na mrtvém bodu. Po konzultaci se známim v Peugeotu mi bylo doporučeno měnit i setrvák, i když má najeto prd.

Dle rady Strakiho mi bylo doporučeno dát VALEO s pevnym setrvákem, a k této možnosti se také přiklánim. Momentálně mám jiné investice ale na jaře nebo začátkem léta dám to VALEO s pevnym setrvákem + gufera...

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Lukaydo 407: Ano. Je uplně špatnej :( Jediný co to dělá, tak to tahá do sedačky a jede to jako debil  :roll

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

To neznám.... Proč bych to jinak upravoval? Abych jezdil za 5l? :D To bych si koupil slavnou pumpa trysku

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...