Dante_HK_CZ Odesláno 30. říjen 2005 Odesláno 30. říjen 2005 Zdravím všechny, mám problém s topením u 605. Topení mám naplno a ze zdířky mi fouká ledový vzduch. Už sem takový probém měl v létě, kdy topení při přepnutí z topení na chlazení stále topilo:mad:. Nyní sem si chtel přitopit a nic. Může to být zarostlý ventil nějakým jakoby vodním kamenem? Topení nemám zavzdušněné...díky Citovat
Petr605 Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 Máš manuální ovládání klapky na teplý/studený vzduch, nebo automatiku? Mrkni do sekce Modely/605, tam se toho o tom psalo hodně. Ale tady to vypadá, že máš automatický ovládání a nepohybuje se ta klapka. Taky jsem s tím měl problémy, ale ten motorek, co pohání tu klapku jsem vyndal, rozebral, vyčistil a od té doby je klid (?ukám na dřevo...) Citovat
rimmer Odesláno 1. listopad 2005 Odesláno 1. listopad 2005 jojo..topeni chjo..mej jsem stejny problem, viz. jak rika petrovy stranky..vse popsano kde jak a co rozebrat a na co se podivat. Pricina zaseknuta klapka..resp. motor. Nekdy pomuze vycistit namazat. Mas tam i fotky. Nemusi se kvuli tomu rozebirat palubni deska, jak jsem to delal ja, da se to i bez toho ale budes potrebovat patricne naradi aby ses dostal ke dvoum sroubkum co drzi to teleso serva klapky Citovat
Dante_HK_CZ Odesláno 1. listopad 2005 Autor Odesláno 1. listopad 2005 ....díky, mrknu na to:papa Citovat
Petr605 Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Nářadí na vymontování motorku klapky: 30cm dlouhý křížový šroubovák. Citovat
rimmer Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 ja to delal potom prave opacne..na male racne co nejkratsi redukci na bit s krizakem aby tam sel protahnout, predpokladam, ze tys ten sroubovak tahnul nekudy kolem sloupku rizeni ) to me nenapadlo Citovat
Petr605 Odesláno 4. listopad 2005 Odesláno 4. listopad 2005 Přesně tak, šel jsem cestou nejmenšího odporu a šlo to celkem pohodlně. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.