Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny,

mám problém s topením u 605. Topení mám naplno a ze zdířky mi fouká ledový vzduch. Už sem takový probém měl v létě, kdy topení při přepnutí z topení na chlazení stále topilo:mad:.

Nyní sem si chtel přitopit a nic. Může to být zarostlý ventil nějakým jakoby vodním kamenem? Topení nemám zavzdušněné...díky

Odesláno

Máš manuální ovládání klapky na teplý/studený vzduch, nebo automatiku? Mrkni do sekce Modely/605, tam se toho o tom psalo hodně.

Ale tady to vypadá, že máš automatický ovládání a nepohybuje se ta klapka. Taky jsem s tím měl problémy, ale ten motorek, co pohání tu klapku jsem vyndal, rozebral, vyčistil a od té doby je klid (?ukám na dřevo...)

Odesláno

jojo..topeni :) chjo..mej jsem stejny problem, viz. jak rika petrovy stranky..vse popsano kde jak a co rozebrat a na co se podivat. Pricina zaseknuta klapka..resp. motor. Nekdy pomuze vycistit namazat. Mas tam i fotky. Nemusi se kvuli tomu rozebirat palubni deska, jak jsem to delal ja, da se to i bez toho ale budes potrebovat patricne naradi aby ses dostal ke dvoum sroubkum co drzi to teleso serva klapky :)

Odesláno

ja to delal potom prave opacne..na male racne co nejkratsi redukci na bit s krizakem aby tam sel protahnout, predpokladam, ze tys ten sroubovak tahnul nekudy kolem sloupku rizeni :)) to me nenapadlo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...