Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

No tak já klíč na DS 4 našel, ale ten má jaksi 3 tlačítka :) a omlouvám se urážkám C4ky, ta MÁ totiž 3 tlačítka. Asi se dá na klíčku hodně ušetřit, když třeba vidím a držím v ruce klíček od i30ky...

• O 4 týdny později...
Odesláno

Ahoj, Já bych uvítal aby se zrcátka odklápěla až po nastartování a né při každém odemčení vozu !!! Často lezu do zamčeného auta něco odložit nebo vzít a pořád se zrcátka jen otevírají/zavírají !!! To mě přijde nelogické.....

Když si sklopím zrcátka před vystoupením z auta, tak pak zůstanou sklopená a můžu otvírat či zavírat auto kolikrát chci. Pak je zase po nastartování musím odklopit.

Jediné, co je potřeba, je na to myslet, než vystoupím, a o mě se nedaří. takže při balení na lyže lítají uši sem a tam.

Odesláno (upraveno)

Včera jsem byl na dia a pres dia jsme otevreli kufr, takže to otevírání možné je. Otázka je, sehnat klíč a hlavne někoho kdo by to dokázal naprogramovat do nového klíče. Apropo, taky bych uvítal možnost otevření kufru na dálku

Upraveno uživatelem radek171076
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak na dia jde ledacos, je otázka, či je to možné ovládat na dálku.

Na dia si zapneš/vypneš přiklápění zrcátek, ale do PC to nejde, na dia si zapneš/vypneš senzory tlaku v pneu ale do PC to nejde... Takže to, že odemkneš dveře do kufru přes dia bohužel vůbec neznamená, že by to šlo klíčem na dálku. Každé dveře mají kontrolu otevření/zavření a jelikož ty zadní se otevírají elektricky tlačítkem, bude to řízeno z jednotky. Ale dostat to na dálku nemusí mít řešení...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...