BFG Odesláno 19. leden 2015 Autor Odesláno 19. leden 2015 No tak já klíč na DS 4 našel, ale ten má jaksi 3 tlačítka a omlouvám se urážkám C4ky, ta MÁ totiž 3 tlačítka. Asi se dá na klíčku hodně ušetřit, když třeba vidím a držím v ruce klíček od i30ky... Citovat
Plavčík Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 Ahoj, Já bych uvítal aby se zrcátka odklápěla až po nastartování a né při každém odemčení vozu !!! Často lezu do zamčeného auta něco odložit nebo vzít a pořád se zrcátka jen otevírají/zavírají !!! To mě přijde nelogické..... Když si sklopím zrcátka před vystoupením z auta, tak pak zůstanou sklopená a můžu otvírat či zavírat auto kolikrát chci. Pak je zase po nastartování musím odklopit. Jediné, co je potřeba, je na to myslet, než vystoupím, a o mě se nedaří. takže při balení na lyže lítají uši sem a tam. Citovat
Dodo1976 Odesláno 17. únor 2015 Odesláno 17. únor 2015 No před týdnem jsem u nás potkal bílou 5008-čku a měl při jízdě zrcátka sklopené-to se asi blbě orgánům vysvětluje Citovat
radek171076 Odesláno 21. únor 2015 Odesláno 21. únor 2015 (upraveno) Včera jsem byl na dia a pres dia jsme otevreli kufr, takže to otevírání možné je. Otázka je, sehnat klíč a hlavne někoho kdo by to dokázal naprogramovat do nového klíče. Apropo, taky bych uvítal možnost otevření kufru na dálku Upraveno 21. únor 2015 uživatelem radek171076 Citovat
Pacho69 Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Tak na dia jde ledacos, je otázka, či je to možné ovládat na dálku. Na dia si zapneš/vypneš přiklápění zrcátek, ale do PC to nejde, na dia si zapneš/vypneš senzory tlaku v pneu ale do PC to nejde... Takže to, že odemkneš dveře do kufru přes dia bohužel vůbec neznamená, že by to šlo klíčem na dálku. Každé dveře mají kontrolu otevření/zavření a jelikož ty zadní se otevírají elektricky tlačítkem, bude to řízeno z jednotky. Ale dostat to na dálku nemusí mít řešení... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.