ma.zek Odesláno 12. leden 2015 Odesláno 12. leden 2015 Čau hoši, moh by mi prosim někdo zjistit cenu nových torzek na xsaru VTS - 21mm + kódy a ještě stabilizátor 24mm. Tušim, že ten stab byl nějak za 4500,-. Můžu max poskytnout VIN 306ky GTI na stabilizátor... Díky Citovat
F.I.K Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Kdybys je náhodou sháněl, tak zatim ještě mám jedny záložní z Xsary VTS 21mm a stabíky na obě nápravy. Citovat
juraj4522 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Caute pripojim sem moju otazku daju sa torzne tyce kupyt aj nove lebo na maminej Citoen Xsara 1.4i mi pocas jazdy padol cely zadok a klakla mi cela zadna naprava na dorazi a teraz ked idem ako keby som isiel na trampoline a chcem sa opytat ci by mohly pasovat ja z Peugeotu 306 a ze ci bude lepsie ich najskorej zmerat a podla toho ich potom zhanat Citovat
ma.zek Odesláno 15. leden 2015 Autor Odesláno 15. leden 2015 Zadní nápravy jsou stejný pro xsary a 306, dají se měnit mezi sebou, rozdíly byly v síle torzek pro různý motorizace. Nový se sehnat dají, ale s výměnou je dost práce. Pohodlnější je sehnat repasovanou nápravu a rovnou si jí nechat i vyměnit, to dělá každej servis, kterej se tim repasovanim zabývá Citovat
F.I.K Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 Prasklá torzka? Repase celý nápravy pokud máš torzky zdravý vychází cca na 6-8 tisíc. Když máš jen prasklou torzku, tak se daj použitý sehnat za pár korun a výměna neni až tak hrozná. Mám tu i nějaký torzky na slabší 306 a xsary, tak klidně napiš, nechám je za levno. Citovat
juraj4522 Odesláno 15. leden 2015 Odesláno 15. leden 2015 s repasom naprav mam skusenosti uz som si na svojom a aj na maminom aute repasoval zadnu napravu doma len na Xsare sa zlomily alebo ju pretocilo na tych tisihranoch (v ich ulozeni) tak ju budem musiel znova rozobrat len to som chcel vediet ci by sa daly zohnat ak su zlomene ci moze byt aj 306 F.I.K ak budu zlomene tak sa urcite ozvem aby som to nemusel zhanat Citovat
active Odesláno 17. leden 2015 Odesláno 17. leden 2015 Zdravím, přispěji do diskuze. Na mém Peugeot Partneru mi praskala torzka také a jeden automechanik mi ji udělal tak pěkně, že jsem musel zalezt pod auto a pustit se do toho sám. Koupil jsem ji asi za 1500 kč . Byl děs vytluct zarezlé torzo praske tyče v myších zoubkách,ale jde to, když to nahřejeješ ( tu prasklou tyč ) autogenem a pak to jde vytloust dobře. Pomohla mi tu od někoho rada,ale nemohu to najít. Dělal jsem to podle návodu a povedlo se. Pamatuji si, že se má jedna strana kola zatížit na bok, aby to druhe kolo videlo ve vzduchu. Jedinou radu co bych dal a co jsem neudělal a uvažuju, že to ještě asi udělaám je,. že když se dává nová torzka, tak to chce dát i tu druhou, protože mi auto sedí o 1 cm ke straně. Vidět to sice až tak není,ale přeci jen... Přetahoval jsem to o zub,ale to bylo zase moc, takže ideálněv rovině by to bylo i druhou v roninnost. nevím, co ti ut napíší profíci já jsem jen laik,ale jen intuitivně si myslím, že by to mohlo být lepší. Jinak pokud kola nejdou šejdrem, takbych nedelal generálku nápravy. Stačí tam dát mazničky a je po problému s nápravaou. Citovat
F.I.K Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Mazničkama problém s ložiskama neodstraniš, ale jen mu předcházíš. Jestli máš jednu stranu výš, tak to nepřesazuj "o zub", ale vyraž celou torzku a rameno si posaď jak potřebuješ. Je tam trochu víc měření, ale je to mnohem přesnější. Ale to nic nemění na tom, že ta stará už asi může být i měkčí. Do toho už nevidim. Citovat
active Odesláno 18. leden 2015 Odesláno 18. leden 2015 Jojo:) špatně jsem to napsal myslel jsem jiný problém s těma mazničkama když už se v tom bude vrtat:) To je zase odklon kol, že se vydřou ty ložiska. U té torky já vím, bylo to měřeního hromadu,ale když jsem to dal na počet zubu, tak to sedelo ke strane, tak jsem to musel natahnbout trochu o zub. Už je to lepší,ale viděl jsem P.405 pěkně ,,nakopnutou " zadek nahoru a to by bylo ideální pro mého patrátka,ale mně to nešlo už víc zvednou. Popravdě bych vzal vubec vyšší nastavení podvozku. i předek. Dangell to dělá, ale pochopitelne je to 4x4. Uvažoval jsem o novém Partneru,ale ten mi přijde už jako osobák, že se s ním už nedá nikam vjet na polnacku a tak. Přitom je to docela pěkne auto,ale ,,uprdle" u země Citovat
khb Odesláno 23. listopad 2016 Odesláno 23. listopad 2016 Ahoj lidi, chtěl bych se zeptat na přesazení torzních tyčí u peugeot 306, potřeboval bych zvednout zadek u kombika a nevím jak na to. Prohledal jsem celý internet a nikde jsem nenašel návod,nebo radu jak bych to mohl udělat. Prosím poradí mi někdo? Díky moc Citovat
Guest StibTo Odesláno 23. listopad 2016 Odesláno 23. listopad 2016 Tak celý internet asi těžko ... Tady máš několikadílný video návod s komentářem ... Citovat
khb Odesláno 24. listopad 2016 Odesláno 24. listopad 2016 Díky moc za video,ale angličtinu zas tak dobře nezvládám. Zkusím to nějak přelouskat.Opravdu moc děkuji za ochotu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.