Přejít na obsah

active

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot Partner

Profilové informace

  • Pohlaví
    Nevybráno
  • Titul
    Bc.
  • Město
    Hořovice
  • Stát
    Česká republika

active's Achievements

Mám víc než 10 odpovědí :-)

Mám víc než 10 odpovědí :-) (2/6)

0

Popularita

  1. Já uvažují ,..je to sice s prominutí prasarna ale to tlačítko zslepit cervenym silikonem a po zaschnutí ještě tou páskou a před tuto vytaženou pumpicku dat balónek. Když si představit co jsem vše kolem toho skákal a dělal ..už jsem chtěl dávat nové vstriky a čerpadlo..a ona taková kravína. Ale stejně to budu muset koupit nové to je jasné to auto je jinak super. Sice moc rychle nejedeale je opravdu velmi spolehlivě. Děkuji moc opravdu moc za Vaší pomoc!!!!!
  2. Tak jsem to znovu vše včera prošel a zjistil jednu věc. Možná to odpovídá i tomu, že mi vozidlo začalo skubat po vymene PAL.filtru. bohužel mám ten obal filtru s integrovanou pumpickou a když jsem dával nový, musel jsem na pumpovat naftu do tělesa filtru. Pravděpodobně došlo k tomu, že pumpicka se nějak ..možná únavou mat. Poskočil a a právě jsem včera zjistil, že při pumpování kolem tlačítka pumpicka prolíná nafta...tedy předpokládaným, že se okruh zavzdusnuje? Myslíte, že je to možné krz pumpickou? Dělá se kolem tlačítka malé bublinky.
  3. Jo a moc děkuji za obrázek . touž najdu dobře. Fakt moc díky jste tu přímá lidí;-)
  4. Děkuji moc,omlouvam se ,že píšu až teď. O víkendu pod auto vlezu. Jeden kamarád mi říkal..co má taky partnera ale Hdi že jsem mohl uvolnit kabel od čidla k váže vzduchu..to by taky odpovídalo závada hned po výměně.. když jsem při výměně dával ještě žhavicí svíčky..no mohlo se tsm něco hnout když jsem sundal svody. Jenže problém je že nevím kde e u 1.9 . to sítko vyčistit. A pak nevím. Já už jsem ve fázi že snad dam nové čerpadlo , vstriky atd. Když jsem tehdy kupoval auto tak to taky skubslo ale jen jsem odpojil EGR ventil a přestalo to, ale teď fakt nevím. Není náhodou ta váha u EGR ventilů?
  5. Popravdě to vůbec netuším. Kde ho prosím najdu ? Nebo respektive odkud se tam nejlépe dostanu??
  6. Hezký den, tak si představte, že po cca 9 mesících auto stále poškubává. Jeden známej mi říkal , ž to časem přejde,ale je to pořád stejné, možná jen o otrškublepší,ale pořad to blbne. Jestli by někdo prosím ještě mohl poradit? jen to zopakuju co jsem udělal. Pro výmenen palivoveho filtru a žhavicích svíček auto zhruba kolem 2000 tis otáček v tahu poškbává. Pokud jedu n dálnici zhruba před tím pul\rokem to škubalo při ustáleném behu i na dalnici,ale ted většinou ponejvíc,\když sjedu z dálnice a jedu do kopce auto začne poškubávat. Když pridám plyn auto tahne. Zjistil jsem, že nejvíc se to stane, když je v kopci ( serpentýny) pravotocivá zatáčka mam zatočím a chci se po absolvování zatáčky rozjet to doslova zacuká. Ustálená rychlost kolem 2000 tis ot. rovněž jako by auto netahlo jak má. Vymenil jsrm už 3 x paliv filtr, dokonce do nádrže nalil POTECT, leju adetiva letni do nadrže, hadičky nové, EGR ventil to neni ten je už leta odpojen, tak opravdu už nevím. Jeden automechanik mi ríkal, že motor beží hezky, ale jak říkám je to po výmene filtru. Děkuji všem za cenné rady. Jinak Mám Peugeot Partner 19 D klasika bez turba , čili bohužel diagnostika nelze napojit. Někdy ta elektronika je dobra vec.
  7. active

    torzní tyče 306, xsara

    Jojo:) špatně jsem to napsal myslel jsem jiný problém s těma mazničkama když už se v tom bude vrtat:) To je zase odklon kol, že se vydřou ty ložiska. U té torky já vím, bylo to měřeního hromadu,ale když jsem to dal na počet zubu, tak to sedelo ke strane, tak jsem to musel natahnbout trochu o zub. Už je to lepší,ale viděl jsem P.405 pěkně ,,nakopnutou " zadek nahoru a to by bylo ideální pro mého patrátka,ale mně to nešlo už víc zvednou. Popravdě bych vzal vubec vyšší nastavení podvozku. i předek. Dangell to dělá, ale pochopitelne je to 4x4. Uvažoval jsem o novém Partneru,ale ten mi přijde už jako osobák, že se s ním už nedá nikam vjet na polnacku a tak. Přitom je to docela pěkne auto,ale ,,uprdle" u země
  8. active

    torzní tyče 306, xsara

    Zdravím, přispěji do diskuze. Na mém Peugeot Partneru mi praskala torzka také a jeden automechanik mi ji udělal tak pěkně, že jsem musel zalezt pod auto a pustit se do toho sám. Koupil jsem ji asi za 1500 kč . Byl děs vytluct zarezlé torzo praske tyče v myších zoubkách,ale jde to, když to nahřejeješ ( tu prasklou tyč ) autogenem a pak to jde vytloust dobře. Pomohla mi tu od někoho rada,ale nemohu to najít. Dělal jsem to podle návodu a povedlo se. Pamatuji si, že se má jedna strana kola zatížit na bok, aby to druhe kolo videlo ve vzduchu. Jedinou radu co bych dal a co jsem neudělal a uvažuju, že to ještě asi udělaám je,. že když se dává nová torzka, tak to chce dát i tu druhou, protože mi auto sedí o 1 cm ke straně. Vidět to sice až tak není,ale přeci jen... Přetahoval jsem to o zub,ale to bylo zase moc, takže ideálněv rovině by to bylo i druhou v roninnost. nevím, co ti ut napíší profíci já jsem jen laik,ale jen intuitivně si myslím, že by to mohlo být lepší. Jinak pokud kola nejdou šejdrem, takbych nedelal generálku nápravy. Stačí tam dát mazničky a je po problému s nápravaou.
  9. No jo no, ale už to zas klape jako hodinky. Díky za radu. Když jsem to dělal cca pred 2 rokama, tak jsem to nezaleval a jak píšeš pumpoval pumpičkou na boku nádboky a to byla věčnost, než se to natahlo až nahoru,ale zaléval jsem to novou naftou. Příště se poradím radši sem:) Díy moc, hned si postup zapamtuju:)) S tou stříkačkou mi to poradil pán servisu...
  10. Přesně tak Ale poslechl jsem a koupil nový pal. filtr a dal všude nové hadičky. To taková psychická úleva, když to jede jak má. )) Díky všem:)
  11. Tak možná pomohu někomu, komu se stane podobný problém. Tak si představte, že to auto se ( jak jsem psal)umoudřilo),ale když jsem jel z Prahy, tak to začalo nanovo. Dal jsem ješte lepší hadičky, nový pal. filtr ten starlainácký jsem vyhodil a auto opet v tahu poškubávalo. Jeden mi řekl čerpadlo,ale zas motor běží prý jak hodinky, druhý přicpaná triska.. No a až jsem mluvil s jedním pánem a on mi řekl, že mi něco vlítlo do okruhu a že to che trpelivost a čas. Už jsem rezignoval a prostě jezdil. A světe div se, auto se den odedne zlepšovalo a dneska rto už jezdí jako dřív. Proč to píšu. Když jsem nad tím přemýšlel, proč se tam dostal ten bordel..udelal jsem chybu pri výměně pal. filtru a to: 1 dříve jsem odsal injekční stříkačkou naftu do skleničky vyndal starý pal. filtr, těleso ( krabičku kam se vkládá filtr) jsem pořádne vyčistil) a vsdadil filtr nový a pochopitelně okolo filtru zalil novou naftou a uzavřel,ale ted jsem udělal kravinu, protože jsem namísto nové nafty, zalil ten filtr naftou ze skleniky. Tedy i s možná nějakou nečistotu. Předpokládal jsem, že jak tam naftu vrátím a zaleju kolem filtru, nafta se každopádně přefitruje do stredu filtru,ale neuvedomilo si, že filtr není jeste utesneny a a ta nepřefiltrovaná nafta mi tam pravděpodobně vkluzla spodek ( nepřimačknutého ) filru víčkem. Asi pro velkou řadu profíků od kterých tu chci kolikrát radu to není pochopitelně žádná novina,ale třeba tu bude někdo jako já, kdo si uato opravuje jako laik a občas to po...e a pak tu tahá rozumy od zkušených opravářů..tak třeba to někomu pomůže. Mějte se všichni fajn:)
  12. Určitě to necháme otevřené. Zítra budu volat jednomu pánovi, jestli by to byl schopen předělat ano? Moc zatím děkuji:)
  13. Děkuji moc, já tam mám ten oválný, vadilo by , kdyby se tam namontoval tento? U toho mého je nějaká integrovaná pumpička. Tenhle se mi zdá konstrukčně zdařilejší než ten, co mám já.
  14. Rád bych se zeptal ..snad se to sem hodí... Potřeboval bych někde sehnat těleso palivového fitru na Peugeot partner 19.D rv. 1998 , 11 měsíc. Otázka je, kde? Hledal jsem na netu,ale zase potřebuji , abych objednal dobrý typ. atp. Můžete mi někdo pomoci stím, kde objednáváte díly a funguje to spolehlivě? Popřípadě, jestli toto oválné pouzdro na palivový filtr někdo vlastníte a nechtěli byste mi ho prodat? Děkuji za odpovědiv
  15. active

    307 CC - nový prírastok do rodiny

    Zdravím, moc krásné auto:) hodně vážně uvažuju, že bych si ho také pořídil, ovšem tak rok 2005 ,na novější nemám,ale je to velmi hezké auto. Chtěl bych se zeptat. Jaký by byl nejlepší motor? nejsem závodník,ale chci ho na pohodovou jízdu pro radost. Má tohle auto nějaké vysloveně špatné závady? Párkrát jsrem 307 řídil a nechápal jsem, jak každy vychvaluje oktávkua přitom se v 307 jzdilo mnohem lépe. Ale vím, že byl nějaký problém s vybracemi na nápravě při velkých rychlostech. Ale i tak velmi o něm uvažuju je to krasavec:)
×
×
  • Vytvořit...