Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jelikož tam máš JBL tak sháněj rádio bez předzesilovače, jinak to bude dost hlasitý i na nejmíň.

Kdysi jsem to na CD chvilu měl, ale jelikož posloucháme převážně rádio tak jsem ho poslal do světa a CD pouštím přes changer. A stejně mechanika bývá poruchová. :papa

Odesláno (upraveno)

Já vím, zlobila nám v sedanu no. Ale ono to alespoň vypadá líp s tím CD :-) . Ohledně toho předzesilovače, jak to na rádiu poznám? Je to nějak v kódu? A k tomu changeru, nemá někdo zkušenosti se zapojením jiného audio vstupu místo něj?

btw: Auto ještě nemám koupené, ale už předvybrané a jedu se na něj v týdnu podívat, pokud bude vše ok tak ho koupím. Nicméně jak poznám, že je tam JBL systém? Vím že v sedanu byl štítek na reproduktorech, tady ho ale na fotkách nevidím.

Upraveno uživatelem skorpion
Odesláno (upraveno)

JBL poznáš podle krytek na zadním platě :) Bud tam bude logo JBL nebo ne :) rádio se zesilovačem poznáš, že má ze zadu žebrovaní což bez zesíku to tam má normálně plochý :) Jinak místo cd changeru mám tu krabičku na usb,sd, aux a spokojenost :)

Upraveno uživatelem Tomajda_406
Odesláno

Trochu pohledej. Jsou tu i fotky jak to vypadá s a bez.

Zesik JBL je i vidět, když odklopíš tapec k changeru, tak je jakoby za changerem (směrem dopředu) , trochu výš. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...