Dave_k Odesláno 13. únor 2015 Odesláno 13. únor 2015 Jelikož tam máš JBL tak sháněj rádio bez předzesilovače, jinak to bude dost hlasitý i na nejmíň. Kdysi jsem to na CD chvilu měl, ale jelikož posloucháme převážně rádio tak jsem ho poslal do světa a CD pouštím přes changer. A stejně mechanika bývá poruchová. Citovat
skorpion Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 (upraveno) Já vím, zlobila nám v sedanu no. Ale ono to alespoň vypadá líp s tím CD :-) . Ohledně toho předzesilovače, jak to na rádiu poznám? Je to nějak v kódu? A k tomu changeru, nemá někdo zkušenosti se zapojením jiného audio vstupu místo něj? btw: Auto ještě nemám koupené, ale už předvybrané a jedu se na něj v týdnu podívat, pokud bude vše ok tak ho koupím. Nicméně jak poznám, že je tam JBL systém? Vím že v sedanu byl štítek na reproduktorech, tady ho ale na fotkách nevidím. Upraveno 16. únor 2015 uživatelem skorpion Citovat
Tomajda_406 Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 (upraveno) JBL poznáš podle krytek na zadním platě Bud tam bude logo JBL nebo ne rádio se zesilovačem poznáš, že má ze zadu žebrovaní což bez zesíku to tam má normálně plochý Jinak místo cd changeru mám tu krabičku na usb,sd, aux a spokojenost Upraveno 16. únor 2015 uživatelem Tomajda_406 Citovat
Dave_k Odesláno 16. únor 2015 Odesláno 16. únor 2015 Trochu pohledej. Jsou tu i fotky jak to vypadá s a bez. Zesik JBL je i vidět, když odklopíš tapec k changeru, tak je jakoby za changerem (směrem dopředu) , trochu výš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.