Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja som len dal do pĺacu,že ak by mu neako pomohol ten moj čo mam na ostrek svetiel,tak by som mu ho vedel posunuť.Netvrdim,že by mu aj pasoval,lebo to neviem 

Odesláno

Ja som len dal do pĺacu,že ak by mu neako pomohol ten moj čo mam na ostrek svetiel,tak by som mu ho vedel posunuť.Netvrdim,že by mu aj pasoval,lebo to neviem 

Já jsem to jen upřesnil. V pohodě.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já měl u 807 ostřikovače v torpédu na kapotě. Ale starší modely ho mají ve stěrači.

Odesláno

chlapi, dneska jsem pustil ostrik zadniho okna a voda mi tece do patych dveri... kdo se s tim setkal? asi praskla nebo vypadla hadicka... nejakej castejsi problem? diky

Já měl hadičku rozpojenou vzádu na praví straně , myslím v prostoru kde se oddělává zadní světlo (ve sloupku), ale ty píšeš že ti teče do dveří, tak to pak rozdělej tapec na dveřích, ten horní plast, tam najdeš hadičku. :papa

• O 1 měsíc později...
Odesláno

jasně, díky, jasně že to byla pojistka na BSM, jsem vůl :)

díky

Panove,gde  presne ta pojistka ulozena?dneska  po ceste do prace taki mne ne fungovalo,ani ne slysal jak bezi motorek.

dekuji :D

Odesláno

Panove,gde  presne ta pojistka ulozena?dneska  po ceste do prace taki mne ne fungovalo,ani ne slysal jak bezi motorek.

dekuji :D

Nasel sem to

pojistky v motorovem prostoru-

pojistka cislo 14  10A cerpadla ostrikovacu celniho a zadniho skla

Pojistka č. Proud Funkce

1 10 A Spínač zpětných světel mechanické převodovky - Xenonové světlomety - Ovládání relé el.

ventilátoru chlazení - Hladina chladicí kapaliny motoru - Ohřívač oleje nebo Žhavicí

jednotka (diesel) - Snímač rychlosti vozidla nebo Průtokoměr vzduchu (diesel).

2 15 A Palivové čerpadlo - Elektromagnetické ventily recirkulace výfukových plynů a regulace tlaku

turbodmychadla (diesel).

3 10 A Počítač ABS nebo počítač ESP.

4 10 A + pól po zapnutí zapalování rozvodné skřínky motoru.

5 10 A Nepoužitá nebo Vstřikovač aditiva systému filtru pevných částic (diesel) - Počítač systému filtru pevných částic (diesel).

6 15 A Přední světlomety do mlhy.

7 20 A Čerpadlo ostřikovače světlometů.

8 20 A Napájení přes relé rozvodné skřínky motoru - Ovládání relé el. ventilátoru chlazení (diesel) -Elektromagnetické ventily regulace vysokého tlaku nafty a recirkulace výfukových plynů

(diesel).

9 15 A Levé potkávací světlo - Korektor sklonu světlometů.

10 15 A Pravé potkávací světlo.

11 10 A Levé dálkové světlo.

12 10 A Pravé dálkové světlo.

13 15 A Zvukové výstražné zařízení (klakson).

14 10 A Čerpadla ostřikovačů čelního a zadního skla.

15 30 A Lambda sonda - Vstřikovače - Zapalovací cívka - Elektromagnetické ventily zachycovače benzinových par,

rozvodu a recirkulace výfukových plynů (benzin) - Elektromagnetický ventil čerpadla vstřikování (diesel).

16 30 A Nepoužitá nebo vzduchové čerpadlo (benzin).

17 30 A Přední stěrače.

18 40 A Přídavné ventilátory.

06-10-2003

• O 4 týdny později...
Odesláno

kdyz rozeberes motorek ve spodni casti tak tam je presmikac na predni ostrik a zadni ostrik je treba ten valecek vyndat a lehce hrany obrousit a presmikac hned jezdi z prava do leva predni okno zadni okno ... on ten spalek je gumovej a hrany  nabubrej a nejezdi sem tam a zustane uprostred :papa

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...