Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

406/407/607 s LPG alebo diesel?

Recommended Posts

Odesláno

Koukám, že naše rodina je celá nějaká postižená, když provozujeme 5 Peugeotů, a to jsme již 2 poslali na věčný odpočinek. A právě to asi bude ono, 25 let staré auto by mělo být ještě k použití. :myslim

Odesláno

406-ka bolo moje prvé auto, Kupoval som ju ked mala necelých 5 rokov, vtedy bola aj dost drahá. Zo začiatku som bol samozrejme nadšený, bol som mladý, neskúsený :roll  Preto tá chyba. Potom som robil pár rokov pre PSA a počúval som väčšinou len negatíva a aj mne sa to neskôr sralo, tak sa mi tie autá spotivili.

Tak či tak som neskôr potreboval hodne veľký a vysoký kufor, lebo pes sa nám na zadné sedačky už nezmestil, tak išla z domu za hubičku.

Guest bluesman
Odesláno

Páni, prosím, nehádajte sa, nevraživosti je vo svete dosť, prečo by sme ju mali vnášať aj na klub. ;)

Guest bluesman
Odesláno

V pohode, no i tak je asi na čase zamknúť toto vlákno, pretože sa tu už niekoľkokrát strhla slovná prestrelka. :D

Guest bluesman
Odesláno

Všetkých 18 nie, ale niektoré áno. ;) Zajtra sa dozviete viac. :D

Odesláno

jojo0608 daj si tu namahu a pozri si clanok v clubovej rocenke o mojej dodavke Made in France aka je strasne nahovno. Ja nevychvalujem PSA je mi jedno akej je auto znacky dobre mi sluzi aj golf ( 270tkm) okrem toho ze je hlucny a nepohodlny .

Odesláno

Všetkých 18 nie, ale niektoré áno. ;) Zajtra sa dozviete viac. :D

To do zítřka nevydržím :fnuk celou noc se budu převalovat :mad:   nenapínej nás :D

Guest bluesman
Odesláno

Ako sa zvykne hovoriť - odriekanie slasti vygraduje vášeň a výsledný pôžitok, len pekne počkajte. :D

Guest bluesman
Odesláno

Tak aby som ti aspoň trošku ulahodil, jedna 407ma sa už chystá. :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...