Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj vespolek,

věděl by někdo, co musím hledat a kde, když se mi při otočení volantem nevypínají blinkry? Pokud by někdo věděl přímo číslo dílu, nebo hodil fotku, bylo by to skvělý.

díky

Odesláno

Toho jsem si nevšiml, myslím že ne. Ale mám volant dole, tak se můžu podívat, když mě dobře nasměruješ. Volant není origo, ale měl by být ze stejného typu, co o ten kolíček zabírá a kde to je?

Odesláno

nektere auta maj vybrani ve volantu

pokud volant neni origo nikdy ti vypinat packy nebude

no určitě to není volant, co tam byl z výroby, ale jak jinak poznat, jestli to je originál? Vypadá, že jo, má na sobě číslo. Kde zjistit jestli to číslo sedí?

U náboje volantu je takový vybrání, to je fakt

Odesláno

Kolega má problém,že sa spínač smeroviek,keď pootočí volantom nazad,pri zapnutej smerovke.Keď rozoberem ten spínač,a vyberem ten kolík,bude pôjde to dobre?Alebo ho mám radšej ulomiť?Smerovku si bude vypínať rukou.

Odesláno (upraveno)

Tak na volantu u náboje je vybrání, které vypadá, že by mělo vypínat blinkr, ale nedosáhne na kolíček z páčky.Ten kolíček na páčce je ješte asi o 5 mm dál, tak si myslím, jestli pod volantem nemá ještě něco být?

Nebo jestli někdo má volant pro cabrio 1.6 rv.98, že by sem hodil fotku zezadu volantu. To by bylo super. dík

Upraveno uživatelem morepower

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...