Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Napadl mě možná šílený nápad. Nedávno jsem jel s kámošovou 308, která má bi-xenony a ta viditelnost v noci mě naprosto dostala. Začal jsem přemýšlet, jestli by se to dalo předělat na mou 308, která má klasické lampy s halogeny? Co vše by bylo třeba? Vím, že lampy, nárazník s ostřikovači, ta automatická regulace, nevím, jak se to jmenuje přesně. Zapomněl jsem na něco? Myslíte si, že je to úplný nesmysl?  :) Nemá s tím někdo nějaké zkušenosti? Předem díky za odpověď  :papa

Odesláno

určitě to pujde naraznik kupovat nemusíš stači bud dodělat ostřikovani nebo jen udělat záslepky jako má náraznik s xenony,světla s čočkou  nové,automaticka regulace výšky,+nějake ty kabely ono je jednodušší xenon+dalkove než bi-xenon v jednom dle mě

Odesláno

Já přemýšlím o HID sadě. Ikdyž se mi taky více líbí natáčecí světlomety a komplet original xenonové lampy ale to je dost velká investice tak sem začal uvažovat o H7 HID Xenonech buď 5000k nebo 6000k jaký máš na to názor ?  

Odesláno

Jako co jezdím v noci tak ty halogenové žárovky jsou nic moc tak z toho důvodu jsem začal uvažovat o HID sadě. Myslíš, že si tím pomůžu? Máš s tím nějakou zkušenost? Popř jaké koupit ty HID Xenony na internetu jich je hafol. 

Odesláno

tak zalezi i na cene
ja mel obycejne HIDky nejdriv 6000K potom sem kvuli "buzerovat a mlatit" dal ty 4300K
trafa sem mel obycejne velke

kamos mel nejake placate s pridavnym prvkem na habelech a menil 3x balast za rok

hlavne na internetu jsou treba jen 2x vybojky - musis hledat celou sadu a nejlepe kovovy balasty

Odesláno (upraveno)

Dobře a co jsem se tak díval kam se ty balasty dají umístit jako samotná instalace není složitá to jsem pochopil z videii na youtube jak na to. Jen nevím kam umístit ty balasty k tomu. A je lepší svítivost těch 4300k xenon oproti těm klasickým halegovým žárovkám? Nebo jsou to vyhozené peníze ta HID sada? No a ještě jedna věc když tam hodím tu HID sadu bude i přes to fungovat regulace sklonu světel ? Nepodrbu to tím? No a v dálkových normálně nechat H1 halogen? Nebo jak se to řeší ? Sorry, že to tady spamuju chci vědět co a jak než se rozhodnu pro koupení HID xenonu.

Upraveno uživatelem zidane256
Odesláno

Dálkové nech tak,4300k svíti dost ja mam origo xenony v 407mě a taky 4300k a svíti to bíle a dost,nevím jak to svítí bez čočky,naklápěni nevím u hid sady jak funguje ale na stk budou asi mit blbe keci něco pohledej na netu určitě se dozvíš vice

Odesláno

Ale tak tá instalace nevypadá složitě a myslím,že před technickou tam hodit klasické žárovky je to nejmenší :). Jinak Havlíček.Lukáš ty to máš ve světlech bez čočky?

Odesláno

Na poláky jsem právě koukal, mají tam světla za pěkné peníze :) takže teoreticky světla, nárazník svůj. Kde jen sehnat tu automatickou regulaci? abych si udělal alespoň přiměřený odhad o celkové ceně.

Odesláno

ne to uz bylo v cockach mel sem tam Angel Eyes

takže by ty originální lampy měli mít vyvažování v sobě? To chce ale také info o zatížení auta, aby to vyrovnalo ne? 

Odesláno (upraveno)

určitě ti budou chybět čidla na zadni a asi předni nápravě ve světlech neni automaticke nastaveni ale jen motorek něco jako tohle asi http://www.dilypeugeot.cz/motorek-automaticke-regulace-naklonu-pro-xenonova-svetla-valeo-prvovyroba-peugeot-607/detail-212-4094.html

http://forum.cars.cz/opel-astra-g/viewtopic.php?t=74

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

LovisML308 - zalezi na modelu vozu nektere maji jednotku ve svetle, nektere za pojistkama v motoru
potrebujes ale 2 senzory na napravy ktere budou regulovat spravnou vysku
servo motorky na naklapeni ve svetlech byvaji

jinac ty cocky s Angel eyes byla odpoved pro zidane256

Odesláno

LovisML308 - zalezi na modelu vozu nektere maji jednotku ve svetle, nektere za pojistkama v motoru

potrebujes ale 2 senzory na napravy ktere budou regulovat spravnou vysku

servo motorky na naklapeni ve svetlech byvaji

jinac ty cocky s Angel eyes byla odpoved pro zidane256

308 má jak jednotku pod světly tak ještě jednu někde + je to provázané s  BSI. 

a v xenonech nejsou servo motorky ale krokové (krokové jsou rychlejší, přesnější ale úplně jinak ovládané) 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...