MilanF1 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 Je možné, že PSA žhaví při otevření dveří, ale nikdy jsem o tom neslyšel. Ale Škodovka to určitě nemá u všech aut. Rapid se i při 0°C po rychlém startu hádá. Octavia ne, protože dokud se motor nenažhaví, nedovolí ti točit startérem (tohle čekání se koná i při +10°C, to mě kolikrát dost štve, zvláště když musím ten den popojet třeba s 50 auty). Co Škoda má, je zapnutí čerpadla v nádrži, pokud se otevřou dveře. Citovat
celda1970 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 (upraveno) Ono je to s tím žhavením jednoduché: nové vysokotlaké přímovstřikové common rail motory které máme ve svých autech vlastně žhavení nepotřebují...proto také žádnou kontrolku nevidíte....žhaví pouze při dosti nízkých teplotách ...proto u HDíček vozíme žhavící svíčky po většinu roku zadarmo v autě a nepotřebujeme je.... Starší typy motorů třeba již zmiňovaná TDI potřebují žhavení kvůli jiné koncepci vstřiku a tlaku paliva.....a nepřímému vstřiku..... Upraveno 1. leden 2015 uživatelem celda1970 Citovat
ozzy56 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 nejhorší je,že tady nikdo nečte návody atd., kontrolka žhavení je dopodrobna popsána v každém návodu k obsluze taky se musím omluvit --spletl jsem si žhavení s palivovým čerpadle u té škodovky, nějak jsem tušil, že se tam něco spíná po otevření dveří... Citovat
MilanF1 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 celda: Já bych jenom doplnil, že u škodovek mluvím o nových autech, a ty jsou CR. A ty opravdu nažhavit potřebují - důkazem toho ten Rapid, venku bylo nad nulou a asi dvě sekundy se hádal. Tak jsem si vzpomněl na moje HDi, ve kterém jsem ještě žhaviče neměnil (120 tkm) a nevím, zda vůbec fungují... a chytá hned, bez hádání. Citovat
celda1970 Odesláno 1. leden 2015 Odesláno 1. leden 2015 No jo ...ale Rapid se hádá i při pětatřiceti.... :D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.