Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Poldyho 406 Coupe

Recommended Posts

Odesláno

Pěkné autíčko, a interiér je úžasný, mám úplně stejný ale já jsem ho musel dokupovat :D Jinak k té tmavé barvě ty origo kola sedí nejvíc, máš pravdu ;) 

Guest Poldy coupe
Odesláno

Dekuju,ten vnitřek je opravdu v top stavu,ale z venku je to,už o trochu horší je to přece jenom auto z Prahy a podle toho to vypada,ale to se poladi ;-)

Odesláno

To já mám ten samý problém... Taky už mám na laku hodně kosmetických vad, ale snad to časem doladím ;) Horší je, že nikdy nevíš, kdo ti na autě co udělá... Já už ho mám objeté 2x klíčem a je to fakt děs... Lidi jsou někdy nepochopitelní...:( 

Guest Poldy coupe
Odesláno

Přesně s coupe jezdím každý den do práce a vždycky,když jdu k autu tak se děsim co mi zase nějakej negramot udělal za novej podpis na autě.Člověk se snaží každej chechták dát do auta a tam kde něco opraví udělá někdo znova na druhé straně :-).Ale neuděláš nic alespoň se nenudíme :-D

Odesláno

Fanda origo kol v 16" Starfish. Moc nás není  :papa Jinak jak píšeš. Už si v poslední době myslím, že každý s pěkným autem dostane někde přidělenou celou rotu takových negramotů...

Odesláno

Jo, je to pravda.. Já se sice nenudím nikdy ale nebylo by špatné, kdyby to lidi nedělali :D ale to nedělají lidi, to dělají hov*da :bacha  :grr  já dokonce zkoušel i polepit auto takovou průhlednou folií proti takovým škrábancům od šutrů atd co se prodává ale proti klíči nebo noži nebo čím to ti idi*ti dělají to nemá šanci... to projede hned.... :( takže ochrana neexistuje :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...