Wext Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Pěkné autíčko, a interiér je úžasný, mám úplně stejný ale já jsem ho musel dokupovat Jinak k té tmavé barvě ty origo kola sedí nejvíc, máš pravdu Citovat
Guest Poldy coupe Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Dekuju,ten vnitřek je opravdu v top stavu,ale z venku je to,už o trochu horší je to přece jenom auto z Prahy a podle toho to vypada,ale to se poladi ;-) Citovat
MilanF1 Odesláno 26. únor 2015 Odesláno 26. únor 2015 Taky si říkám, že lak by potřeboval nějakou tu péči. Nicméně pěkné coupé. Citovat
Wext Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 To já mám ten samý problém... Taky už mám na laku hodně kosmetických vad, ale snad to časem doladím Horší je, že nikdy nevíš, kdo ti na autě co udělá... Já už ho mám objeté 2x klíčem a je to fakt děs... Lidi jsou někdy nepochopitelní... Citovat
Guest Poldy coupe Odesláno 1. březen 2015 Odesláno 1. březen 2015 Přesně s coupe jezdím každý den do práce a vždycky,když jdu k autu tak se děsim co mi zase nějakej negramot udělal za novej podpis na autě.Člověk se snaží každej chechták dát do auta a tam kde něco opraví udělá někdo znova na druhé straně :-).Ale neuděláš nic alespoň se nenudíme :-D Citovat
rootsky Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Fanda origo kol v 16" Starfish. Moc nás není Jinak jak píšeš. Už si v poslední době myslím, že každý s pěkným autem dostane někde přidělenou celou rotu takových negramotů... Citovat
Wext Odesláno 2. březen 2015 Odesláno 2. březen 2015 Jo, je to pravda.. Já se sice nenudím nikdy ale nebylo by špatné, kdyby to lidi nedělali ale to nedělají lidi, to dělají hov*da já dokonce zkoušel i polepit auto takovou průhlednou folií proti takovým škrábancům od šutrů atd co se prodává ale proti klíči nebo noži nebo čím to ti idi*ti dělají to nemá šanci... to projede hned.... takže ochrana neexistuje Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.