Guest Poldy coupe Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Tak Vás všechny zdravim a připojuju se k místním borcům,co vlastní 406ku.Něco málo o autě,je to můj první Peugeot z té hromady aut co jsem měl,takže o něm nic moc nevím a budu vděčnej za každou radu a přiučení se tu.Je to rok 1998, 2.0 97 Kw podle tacho 192000km,zelená metalíza.Zelenou jsem nikdy neměl rád,ale tahle se mi fakt líbí,když se ještě rozleští vypadá skvěle.Koupil jsem ho na těhle AEZ 17,ale radši bych originál 16 nactky nebo jinné 17 náctky.Výbava je černá látka(prý dávaná z novějšího modelu,digi klima,zadní park senzory ne originál,changer na cd,dešť.senzor,ale to má asi každé coupe a víc mě nenapadá.Auto jsem kupoval od chlápka,který tvrdil,že to je snad auto někoho z Peugeot clubu,takže ho třeba budete znát a i já bych se o něm něco rád dozvěděl. Kdyby mi tu někdo podle vinu zjistil více tak budu rád(VF38CRFVE80499265) a rovnou jestli by šlo zjistit kód k rádiu,když se vymění baterka.Do auta jsem se zblbnul asi jako každej tady a jeho tvary nikdy neomrzí. Edited December 30, 2014 by Poldy coupe Quote
222johny222 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Mě to teda z klubu nic neříká,ale je pěkné Za kolik si ho koupil pokud to není tajné?Eště dotaz,nechceš ty látkový vyměnit za kožené? Kod na rádio nebudeš mít na něm.Zkus ho vyndat a podívat se na štítek. Edited December 30, 2014 by 222johny222 Quote
michal4051 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Pěkné . Pokud se nepletu bylo tohle coupe na bazoši a jel si pro něj Prahy. Jinak koukám že jsme skoro sousedi Quote
Guest Poldy coupe Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Kámo kůži,už nechci ani vidět mám z ní pak akorát vlka a vnitřek je v top stavu,takže se ho zbavovat nechci,ale kola ti můžu nadělit Quote
222johny222 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Já už kůži taky nechci hrozná to věc. Quote
Guest Poldy coupe Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Ok,až budu měnit baterku tak ho zkusim vyndat,ale zatim to nechám tak jak to je a musim se s tou kráskou seznámit kde co má . Edited January 7, 2015 by Poldy coupe Quote
tomm176 Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Jaké mají ty kola ET? Kdyztak si SZ ať nenaplňujeme vlákno. Quote
Dave_k Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 (edited) Vypadá pěkně. Ještě nějaký fota introše. Jak koukám do serviceboxu tak máš jen manual klimu pokud to některý předchozí majitel nepředělal. Rádio tam z výroby nebylo, takže dohledávání kódu může být problém, pokud není napsán někde na rádiu apod. Edited December 30, 2014 by Dave_k Quote
Aluška Posted December 30, 2014 Posted December 30, 2014 Já zas říkám jedině kůže, sice v létě semtam v šatičkách pálí , ale jinak na údržbu atd. super věc a ještě lepší je polokůže, co mám v 206 Jinak gratulace k autu, vybral sis dobře , stejný nám stojí před barákem . Quote
Guest Poldy coupe Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Tak kód na rádiu není a já jsem v pytli.Přidávám,ale nějaký foto introše,ikdyž je mi divný to s tou klimou jak psal Dave_k. Úplně se děsim,že auto bude nějaká překopávka http://www.imgup.cz/image/QoR http://www.imgup.cz/image/QoK http://www.imgup.cz/image/Qof http://www.imgup.cz/image/Qo2 Quote
Havlicek.Lukas Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 osobni nazor ??prihlasene na jine papiry Quote
MilanF1 Posted December 31, 2014 Posted December 31, 2014 Pěkné coupé za ještě hezčí cenu, přeji ať jsi co nejvíce spokojen. Interiér je opravdu krásný, ten bych taky neměnil. Quote
Dave_k Posted January 1, 2015 Posted January 1, 2015 (edited) Třeba introš podle serviceboxu sedí, takže bych tipoval, že některý z předchozích majitelů to malinko "zušlechtil" o přístrojovku, autoklimu, rádio a palubní počítač. Zkus kontaktovat předchozí majitele v TP a třeba kód seženeš. Jinak by jsi musel nechat buď to rádio odblokovat nebo sehnat jiné s kódem. P.S. Vzhledem k výměně přístrojovky ty km nebudou směrodatný. Edited January 1, 2015 by Dave_k Quote
Michaltim Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Krásne koupe , ak chceš vymeniť kolesa ja mam na svojej 406 coupe 16 ktoré chcem vymeniť za 17 možno sa dohodneme ozvy sa Quote
Guest Poldy coupe Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Jedno lednové foceníčko jen těch kol,bych se potřeboval zbavit Quote
Michaltim Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Tie kolesa chces vymenit ? Mam zaujem Quote
Guest Poldy coupe Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Už jsem ti minule psal sz a ptal se na foto koles a že jsi zdaleka Quote
Guest Poldy coupe Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Dnes se trošku nakupovalo a koupily se rovnou i origo 16náctky nevím proč,ale k tomu autu jdou prostě nejlíp. Quote
Guest Poldy coupe Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Tak poněvadž se ze zadu ozývali,už docela tupé rány,tak se vyměnili tyčky,spodní čepy,zadní gumy stabilizátoru a bouchání zmizelo,zároveň se rovnou udělali všechny kotouče s deskama(TRW nepískaj a brzí výborně), nějaké ty silentbloky na motoru,svíčky(NGK,ale nějak to s nimi pohupuje,půjdou jiné),palivovej filtr a nějaký ty kravinky.Ten hříbek na motoru se klasicky ulomil a musel se odvrtávat stejně jako jeden šroub na stabiláku,no byl to porod,ale stálo to za to,když jsem viděl jak někdo dokáže zprasit některé věci tak jsem byl rád,že jsem vše vyměnil a dal tomu zase nějakou péči,kterou si coupátko zaslouží.Přikládám nějaký foto pro představu a mého mazlika Quote
Recommended Posts