QuatroX Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Zdravim chlapy,dneska ráno při jízdě do práce po cca 15 ti km se mi rozsvítila stop kontrolka a teplota na červeném. Celou cestu to netopilo a hadice od chladiče byly studený. Nevím jestli termostat nebo pouze chybí fridex. Po případě kde to mám po dolití odvzdušnit. Předem děkuji za jakoukoliv radu a předem se omlouvám jestli tu už toto téma bylo. Jsem v práci na mobilu a obtížně se v něm hledá Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 (upraveno) pokud tam nemáš fridex, někde to zamrzlo a je jasné, že ani topit nebude, nahrává tomu i to přehřátí Upraveno 29. prosinec 2014 uživatelem ozzy56 Citovat
QuatroX Odesláno 29. prosinec 2014 Autor Odesláno 29. prosinec 2014 Někde jsem se dočet že by se to mělo odvzdušnit po dolití,nevíš kde je ten ventil? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 na hadici k topení (za motorem)--je to taková plastová čepička na hadici a na komoře termostatu je mosazný šroubek Citovat
QuatroX Odesláno 29. prosinec 2014 Autor Odesláno 29. prosinec 2014 Takze odvzdusnit oboje pri nastartovanem motoru dokud nepotece voda? Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 V první řadě rozehřát a vyměnit chladící kapalinu, pokud nevíš co tam je. Ještě nebyly velké mrazy , podle mne tam máš jen vodu. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 ono řešit chladící kapalinu, když je venku minus 10 je zábavné, ale co už Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 (upraveno) Má psáno Budějovice takže je u nás -4 a sněží ,vypadá venku docela příjemně, pokud tam má jen vodu může dopadnout ještě hůř. Stačilo by odpustit a pak dolít. Raději dělat tohle než ležet pod autem v tomto počasí a opravovat výfuk. V tomto počasí dělal už více věcí a bylo dokonce -15 OK406 by mohl povídat Upraveno 29. prosinec 2014 uživatelem servisman Citovat
oddie Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Ono kdoví co tam může být za závadu, pokud by chyběla voda, měla by v první řadě svítit signalizace nízké hladiny, a pokud uteče voda a nemá tam co cirkulovat, ukazuje i teploměr špatně, protože má snímací část najednou ve vzduchu. Pokud tam voda je, klidně můžou být upadlé lopatky vodní pumpy, už jsem to taky párkrát viděl. To chce, aby to prohlídl někdo, kdo ví co hledat a zná souvislosti... Citovat
ozzy56 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 jojo, dá se i v mrazu, ale obvykle se chladící směs přece jen řeší v poněkud vhodnějším počasí Citovat
Guest servisman Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Já už párkrát zažil že čidlo nehlásilo nic . Jasně měl se na to podívat dříve změřit koncentraci kapaliny a měl by klid. Citovat
xbata Odesláno 4. leden 2016 Odesláno 4. leden 2016 Jak to tenkrát dopadlo? mě se tohle děje i v létě a vodu tam mám.. (Ikdyž to auto je napůl v hrobě.. ) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.