Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravim chlapy,dneska ráno při jízdě do práce po cca 15 ti km se mi rozsvítila stop kontrolka a teplota na červeném. Celou cestu to netopilo a hadice od chladiče byly studený. Nevím jestli termostat nebo pouze chybí fridex. Po případě kde to mám po dolití odvzdušnit. Předem děkuji za jakoukoliv radu a předem se omlouvám jestli tu už toto téma bylo. Jsem v práci na mobilu a obtížně se v něm hledá

Odesláno (upraveno)

pokud tam nemáš fridex,  někde to zamrzlo a je jasné, že ani topit nebude, nahrává tomu i to přehřátí :myslim

Upraveno uživatelem ozzy56
Guest servisman
Odesláno

V první řadě rozehřát a vyměnit chladící kapalinu, pokud nevíš co tam je. Ještě nebyly velké mrazy , podle mne tam máš jen vodu.

Guest servisman
Odesláno (upraveno)

Má psáno Budějovice takže je u nás -4 a sněží ,vypadá venku docela příjemně, pokud tam má jen vodu může dopadnout ještě hůř. Stačilo by odpustit a pak dolít. Raději dělat tohle než ležet pod autem v tomto počasí a opravovat výfuk.

V tomto počasí dělal už více věcí a bylo dokonce -15  OK406 by mohl povídat

Upraveno uživatelem servisman
Odesláno

Ono kdoví co tam může být za závadu, pokud by chyběla voda, měla by v první řadě svítit signalizace nízké hladiny, a pokud uteče voda a nemá tam co cirkulovat, ukazuje i teploměr špatně, protože má snímací část najednou ve vzduchu. Pokud tam voda je, klidně můžou být upadlé lopatky vodní pumpy, už jsem to taky párkrát viděl. To chce, aby to prohlídl někdo, kdo ví co hledat a zná souvislosti... 

Guest servisman
Odesláno

Já už párkrát zažil že čidlo nehlásilo nic .

Jasně  měl se na to podívat dříve změřit koncentraci kapaliny a měl by klid.

• O 1 rok později...
Odesláno

Jak to tenkrát dopadlo? mě se tohle děje i v létě a vodu tam mám.. (Ikdyž to auto je napůl v hrobě.. )

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...