brko Odesláno 27. říjen 2005 Odesláno 27. říjen 2005 Nevite jaky je mezi tim rozdil? [upravil dne 27.10.05 brko] Citovat
Numan Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 mám dojem že grd je 5ti dvéř a xrd je 3 dvéřák Citovat
Crack Odesláno 31. říjen 2005 Odesláno 31. říjen 2005 grd grand něco xrd to x znamená ještě něco na víc,vím že XR je docela dobrá výbava Citovat
Xantik Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 Mám GRD a je v tom origo, posilovač, centrál, a el. stahování předních oken. Citovat
Crack Odesláno 2. listopad 2005 Odesláno 2. listopad 2005 jo takže grd je lepší výbava xrd má vše kromě elektriky,posilovače a nevím co ještě prostě má tmavší okna,otevírací zadní (3dv.)kastlík u spolujezdce,tunel středovej,středový výdechy.... Citovat
Toretto Odesláno 9. listopad 2005 Odesláno 9. listopad 2005 teda v mojí XRD než jsem ji koupil byla el. oken a centrál originál a tónované skla jinak moc nevím.... jak jsem to koupil tak to tam ale nebylo elektriku a centrál někdo přede mnou vyhodil a dal tam klasické švihadla ale fakt nevím proč Citovat
Toretto Odesláno 9. listopad 2005 Odesláno 9. listopad 2005 jo a taky asi bude záležet na roku výroby.... Citovat
Crack Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Původně zaslal: Toretto teda v mojí XRD než jsem ji koupil byla el. oken a centrál originál a tónované skla jinak moc nevím.... jak jsem to koupil tak to tam ale nebylo elektriku a centrál někdo přede mnou vyhodil a dal tam klasické švihadla ale fakt nevím proč to je ale blbost:myslimjak si na to přišel? Citovat
Crack Odesláno 10. listopad 2005 Odesláno 10. listopad 2005 Původně zaslal: Toretto teda v mojí XRD než jsem ji koupil byla el. oken a centrál originál a tónované skla jinak moc nevím.... jak jsem to koupil tak to tam ale nebylo elektriku a centrál někdo přede mnou vyhodil a dal tam klasické švihadla ale fakt nevím proč to je ale blbost:myslimjak si na to přišel? Citovat
vix Odesláno 11. listopad 2005 Odesláno 11. listopad 2005 ty štítky mohou být z fšeličehos ... znám pár GTI s XLD apod.. ale jinak generalne GRD - SRD byly staré modely XLD - XRD byly nové modely... si alespon myslím XAD byla užitková verze Citovat
Crack Odesláno 12. listopad 2005 Odesláno 12. listopad 2005 to co napsal vix je jasný,taky ski tam můžu dát třeba štítek peugeot fabia,ale asi se to bere taky podle TP Citovat
Crack Odesláno 12. listopad 2005 Odesláno 12. listopad 2005 co asi,určitě,ale záleží taky na tom jestli to nebyla přestavba atd Citovat
Chip Odesláno 13. listopad 2005 Odesláno 13. listopad 2005 no jestli je to stejný jak u 309 tak bych řek ze xrd bude lepší výbava protože moje GRD vypada uplně v zakladu bez el. stah. ok., central, posilovače prostě to tam nejni ale už to auto bylo bořeny takže bůhví co to vlastně je jisté je jen to že je to 309 v dieslu. ale už sem tu někde čet myslím, že to psal medvěd že tyhle starší auta sezenes uz malo kdy v original vybavě, a já s tím můžu jen souhlasit. taky mě to zajímalo ale už mě přestalo bavit sledovat co která má a nemá, a už usiluju jen o to aby ta moje jezdila spolehlivě vždy dojela a aby svezení bylo pohodlné a až se někdy naskytne nějaká šance vylepšení tak nezaváhat vylepšovat a vylepšovat.... jejda to sem se rozepsal no mazat to nebudu kdo chce ten si to precte:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut:aut Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.