Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nakonec jsem přišel na to, že je třeba v profilu v dokumentech pozměnit řádek v config.cfg a už sem pařil online :)

Hledejte mě jako berkoff :) Jen nevím, jak se píše do chatu, ale na to snad nějak časem přídu :)

Díky za rady :)

Odesláno

Do chatu sa dá písať iba keď jazdíš a to klávesom Y. Ale musí§ stáť, lebo vtedy ti nejde riadenie. Správu potom potvrdíš enterom.

Tabulátorom zas vyvoláš tabulku v ktorej sa ti zobrazia účastníci v okruhu cca 700m. Táto tabulka nemá vpliv na riadenie.

Zajtra sa dostanem na notebook, tak si ťa tam hodím. Ja som 306marek306 alebo 306marek[sVK]

Odesláno

tak se mi podarilo rozjet multiplayer za vydatne pomoci brachy (bohuzel je na ucet manzelky)
tak sem vyrazil na cestu - asi 10km pred cilem se mi hra neocekavane ukoncila

tak sem smutne zapnul obyc hru - zakazku sem uspesne dojel pozde o 188 hodin :D :D

post-45527-0-57896900-1420970233_thumb.p

Odesláno

Jedničku jsem hrával dost pak mi klekl počítač a na novej jsem to neinstaloval protože sem byl nás.anej že sem ztatil rozjetej byznys :-D A pak jsem od mladý jednu dostal dvojku ta mě bavila jeste víc hlavně možnost založit vlastní firmu a najímat řidiče. Ale po čase to omrzi což je škoda ale občas ještě na hodku usednu za virtuální volant svého MANU (mimochodem kam se na něho hrabou ty vaše Scanie :-D ) a jednu dvě zakázky odjedu :-)

Odesláno

ja si rano koupil ty nadmerne naklady - no nic moc zatim jen jeden vrtulnik a parkrat nejaky pasy na rypadlo nebo co to bylo

ale tu plachetnici sem tam jeste nenasel - asi mam malo skusenosti v drahych zasilach

jinac pres steam sem koukal na ty arche... no proste skusenosti a je tam toho fakt hafo - ja mam asi 3 z 25 moznych

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nie tabulátorom. Tabulátorom vyhodíš iba tabulku hráčov v okruhu cca 700m v hre.

Vyššie som to písal. Stlač Y a môžeš písať. Enterom odošleš text. Pri písaní nejde riadenie.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...