Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

čau,

mám dotaz. Vlastním Peugeota 407 SW a nyní mám látkové sedačky s výhřevem a v manuálním posuvu. Nyní bych to chtěl předělat do kůže v elektrice včetně výhřevu. Teď mě zajímá, zda to je jako u 406. Myslíte, že stačí natáhnout 12V z pojistkové skříně? Stačí mi čistě posuv, paměť by byla asi těžká na rozchození jako u 406. Hledal jsem, ale našel jsem pouze do 406(http://www.peugeot-club.com/topic/28426-kuze-do-406/).

Díky moc za rady

Lukáš

Odesláno

Ahoj, stačilo by to, ale je lepší to udělat jako origo. Je to celkem dost práce, ale pokud se trochu vyznáš v elektrice, tak to zase není tak velký problém. Výsledek určitě stojí za to. Paměť už je poněkud problém, tu bych asi vynechal.

Odesláno

Pokud budeš zapojovat jenom normální el. ovládání a vyhřívání bez pamětí, tak žádná další řídící jednotka není potřeba. Pod tím "origo dodělat" jsem myslel originální zapojení elektriky (natahání kabeláže podle origo schemat).

Odesláno (upraveno)

Záleží jak jsi zdatný v elektrice. Schemata náhodou mám, ale potřebuji k vyhledání pro konkrétní auto VIN. A ještě tvůj mail

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odesláno

No zrovna v elektrice moc ne. Zítra ti pošlu vin i mail. 

Ještě dotaz byl by problém koupit sedačky i s paměti? Že by se vyndala řídící jednotka a zapojil se pouze posuv? A dělali se i tapce v kůži?

Odesláno

OK. Sedačky s pamětí se dělali jedině v kůži a myslím, že se ti asi napoštěstí na ně narazit, bylo jich poměrně málo. Aspoň u nás. Pokud chceš jenom zapojit posuv a vyhřívání, tak je zbytečné platit za paměť. Tapece ve dveřích, pokud vím, byly vždy hadrové i u kůže.

Odesláno

Dodělával jsem si do 407my polokůži. Celokůži nějak nemusím. Ovšem je to pouze můj subjektivní názor. Látka uprostřed je prostě prodyšnější a potom se mi moc nelíbí když je ta kůže na sedáku vytahaná.

Odesláno

Taky se více přikláním k polo-kůži. Ale nemůžu ji nějak sehnat. Zítra zkusím Huga tady z fora. Ale kdyby byla béžová celo-kůže to by bylo něco. Sehnat kožené tapce, to myslím, že by bylo ještě těžší než béžovou kůži.

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak tady je výsledek. Na jaře ještě vyčistit a cajk :)

Tomajdo_406: kápl jsi přesně na prodejce :)

post-45240-0-36878000-1421082784_thumb.j

Upraveno uživatelem LukyVes

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...