misho.1709 Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 (upraveno) Zdravím. Mám menší problém. Asi pred týždňom, dvomi, som menil baterku v aute. Kúpil som novú, pretože tá stará už nebola v najlepšej kondícii. Po výmene auto štartovalo krásne. Lenže po čase (pár dní) idem ráno naštartovať a na prvýkrát nechytilo, ale po pretočení kľúčom sa akoby štartér roztočil naprázdno (akokeby sa nevysunul pastorok). Na druhýkrát už naštartuje. Pár dní štartovalo opäť v pohode a tento týždeň to začalo opäť, vždy len ráno. Cez deň už štartuje ako má, ale pravdupovediac vtedy to už prvý štart nie je. Štartér som menil minulú zimu. Čím by to mohlo byť? Ďakujem. Upraveno 14. prosinec 2014 uživatelem misho.1709 Citovat
Návštěvník Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 Něco se roztočilo..... klidně můžeš mít cívku na startéru vadnou. Pak se při startování nevysune pastorek startéru, nezapadne do setrváku a točí se jen tak naprázdno. Že máš startér opravovanej vloni nic neznamená. Citovat
myšut Odesláno 13. prosinec 2014 Odesláno 13. prosinec 2014 (upraveno) příklad : po delší odstávce otočím klíč do startovací polohy , slyším vrnění palubky ,sepnutí vstřiku a klep ,vrátím klíč z5 ,opět klep,kovový zvuk. Starter ven - zlomený tělo těsně nad pastorkem na 2 kusy - mechanická překážka. Stát se tam může cokoliv co jsem viděl : ochozený pastorek ,slabá cívka ,spalený kontakt ,(na autě se neroztočí ,na stole na baterii ano), špatný plusák ,nebo pokapaný startér od bordela ,nejvíc od oleje u nafťáků ,třeba z IC nebo netěsného krytu hlavy.,když na to majitel auta se.e a neutře to ani za 10 let hadrou.... silně ho poklepej kladivem před tyčku ,pokud se chytne...pokud ne ,ven Upraveno 13. prosinec 2014 uživatelem myšut Citovat
misho.1709 Odesláno 13. prosinec 2014 Autor Odesláno 13. prosinec 2014 (upraveno) Motor, štartér a ostatné veci sú suché, od oleja určite nie sú a od IC ani nehovorím, lebo ten ani nemá. Kladivom po ňom tiež určite klepať nebudem, keď pár sekúnd na to naštartuje krásne. Nemôže to súvisieť s baterkou? Keďže to začalo v podstate hneď po jej výmene. Dal som tam silnejšiu než tam bola (väčšia kapacita, aj štartovací prúd). Upraveno 13. prosinec 2014 uživatelem misho.1709 Citovat
misho.1709 Odesláno 13. prosinec 2014 Autor Odesláno 13. prosinec 2014 Mohol podržať aj dlhšie...Potom dám vedieť v čom presne bol problém Citovat
rony75 Odesláno 29. prosinec 2014 Odesláno 29. prosinec 2014 Dobrý den. Mám takový problém se startováním 807, 2.0 hdi 79 Kw. Poslední dobou delší dobu musel startér točit,včera se mi nepodařilo nastartovat vůbec ,už mi nic jiného nezbývalo ,tak jsem sundal hadici z váhy vzduchu a natočil jsem úplně v pohodě i když auto stálo přes noc v mínus 9 venku. Měl jsem v servise na oleje a už jsem se jim zmínil zda nejsou žhaviče v háji mám najeto 230000 ,říkali že né a jen vyčistili ERG ventil. Je to váhou vzduchu? poslední dobou po nastartování auto nešlo po plynu ,musel jsem několikrát protůrovat aby se auto ustálilo ,pak bylo vše ok,turbo táhnecca od 1800 ot a od 2000 už rve jak o život, Děkuji za radu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.