Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, mám tu tohle auto rok 1997 a nezvedá se zadní část řidičova sedadla. Je pouze slyšet servomotor. Přední část se zvedá v pohodě stejně jako ostatní funkce.

Něco jsem tu četl o lanovodech, ale nic moc konkrétního. Můžete mi prosím poradit konkrétněji, případně dát odkaz na vlákno kde se to probíralo? Díky...

Odesláno

A co takhle alespoň napsat co a jak bylo potřeba pro někoho dalšího se stejným problémem? ;)

Nepřišlo mi, že se o tohle vlákno někdo zajímá..... Alespoň podle rad nebo připomínek soudě..... ;)

Závada byla v lanovodech.

Odesláno

Taky jsem si pár věcí musel vyřešit sám, ale tohle fórum tu od toho je, aby se tu zveřejněním nějaké úspěšné opravy pomohlo ostatním.  ;) 

Odesláno

Paráda, že se podařilo, vím jak to potěší - ušetřit tisíce a fungovat na 100 pro :papa . Nechtěl jsem ti psát, ať si to demontuješ a zkontroluješ lanovody, když píšeš, že je tu už téma co na ně ukazuje... Jinak jsem tu taky nechal pár obrázků ze serviceboxu, které jsem "poladil" v kreslení. Je to v takovýchto příspěvcích vítaný závěr.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...