Jarda-k Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 Ahoj, mám tu tohle auto rok 1997 a nezvedá se zadní část řidičova sedadla. Je pouze slyšet servomotor. Přední část se zvedá v pohodě stejně jako ostatní funkce. Něco jsem tu četl o lanovodech, ale nic moc konkrétního. Můžete mi prosím poradit konkrétněji, případně dát odkaz na vlákno kde se to probíralo? Díky... Citovat
pomeranč Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 (upraveno) j Upraveno 8. prosinec 2014 uživatelem pomeranč Citovat
pomeranč Odesláno 8. prosinec 2014 Odesláno 8. prosinec 2014 (upraveno) taky mě napadlo se zeptat tady,tak uvidíme,snad někdo poradí.... Upraveno 8. prosinec 2014 uživatelem pomeranč Citovat
Dave_k Odesláno 10. prosinec 2014 Odesláno 10. prosinec 2014 A co takhle alespoň napsat co a jak bylo potřeba pro někoho dalšího se stejným problémem? Citovat
Jarda-k Odesláno 11. prosinec 2014 Autor Odesláno 11. prosinec 2014 A co takhle alespoň napsat co a jak bylo potřeba pro někoho dalšího se stejným problémem? Nepřišlo mi, že se o tohle vlákno někdo zajímá..... Alespoň podle rad nebo připomínek soudě..... Závada byla v lanovodech. Citovat
Dave_k Odesláno 11. prosinec 2014 Odesláno 11. prosinec 2014 Taky jsem si pár věcí musel vyřešit sám, ale tohle fórum tu od toho je, aby se tu zveřejněním nějaké úspěšné opravy pomohlo ostatním. Citovat
rootsky Odesláno 12. prosinec 2014 Odesláno 12. prosinec 2014 Paráda, že se podařilo, vím jak to potěší - ušetřit tisíce a fungovat na 100 pro . Nechtěl jsem ti psát, ať si to demontuješ a zkontroluješ lanovody, když píšeš, že je tu už téma co na ně ukazuje... Jinak jsem tu taky nechal pár obrázků ze serviceboxu, které jsem "poladil" v kreslení. Je to v takovýchto příspěvcích vítaný závěr. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.