Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

aké sviečky na tento typ auta?nerád zakladám nové témy avšak na tento typ auta je tu toho málo.

A vôbec kde sa tie sviečky nachádzajú a už ich niekto menil?Dajte skúsenosti a výmenu krok za krokom .Ďakujem

post-47357-0-17191100-1417804886_thumb.j

Odesláno (upraveno)

na tvé fotce je zapalovací cívka, kterou drží na krajích dva šrouby (nebo matky)-- šrouby povolíš a cívku odklopíš co dovolí kabely, (můžeš odpojit i konektor na ní), někdy zůstanou na některé svíčce takové prodlužovací nástavce--ty vytáhneš třeba šroubovákem, teď uvidíš otvory, v kterých jsou utopené svíčky, pak vezmeš klíč na svíčky 16mm a vyšroubuješ postupně svíčky, našroubuješ nové svíčky (koupíš kdekoliv podle čísla 5960 15, nebo 5960 F0), pak případně nasadíš ty nástavce na cívku a cívku opatrně nasadíš na svíčky, dotáhneš oba šrouby a je hotovo

klíč na svíčky je speciální, možná bude lepší, když si výměnu svíček necháš ukázat v nějaké malé dílně, výměna svíček není drahá, staré svíčky je dobré prohlédnout mechanikem, dá se podle nich zjistit, jak konkrétní válec pracuje

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

proč rovnou speciální klíče......?

obyčejné sady gola nástavce stačí , ráčna ,prodloužená rukojeť k ní ,pro ohyb malý tělo v pružině , požadovaný nástavec na svíci v prodloužení a víc není třeba .

Na 99 procent obyč.sada věcí mi stačí...na francouze,na bagr,na T815ku,...

Odesláno

protože z předchozí komunikace s tímto členem mám dojem, že tomu až tak jako ty nerozumí, vole :) , jinak by nenapsal o podrobný postup při takové banalitě,jako je výměna svíček na 1.4  54 kw PSA, ber to tak,že nikdo není dokonalý... :papa

Guest rastikk11
Odesláno

neni to o tom že by som sviečky nikdy nemenil.menil som na svojom vlastnom parku čo som mal doteraz auto škoda 120 felicia favorit daewoo espero len nechcem nič pokaziť lebo nemám páru kde a ako sa to robí na modernejších autách radšej sa opýtam 5 krát ako by som mal niečo pokaziť

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já jsem měnil na P207 minulý rok..Radši jsem to dal do servisu,nejsem moc zručný...D...přijel jsem do dílny a svíčky mi vyměnovaly na kanale ze spodu auta..dodnes nevím ,kde se svíčky nacházi.. :D

• O 8 měsíců později...
  • O 7 let později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...