Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám 607 z roku 2006 a mám tam autorádio RD4 a vzadu jsem našel konektor na CD changer a chci se zeptat kde se nachází zesilovač a subwoofer když to má 607 ve výbavě a jestli jsou z výroby vyvedeny konektory. Děkuji.

post-48888-0-17722400-1417284178_thumb.j

Odesláno

Zesilovač se nachází vlevo v kufru pře druhým aku. Pokud nemáš auto z výroby vybavené JBL systémem, tak tam žádná kabeláž přípravy není. Vše se musí dodělat, pokud chceš JBL.

Odesláno

2006 má zesilovač pod kastlíkem spolujezdce pod palubovkou. Subwoofer jsou ty reproduktory v zadním platu. CD Changer je v kufru vpravo. Vlevo máš baterku a tam není nic.

Odesláno

Tak jak píše Agrfik tam jak mám baterku tam nic není. Tam kde píše že mám changer tak tam nebyl ale vybral jsem ho z jiného 607 a shodou okolností tam byl vyveden konektor  takže jsem ten changer zapojil do své 607. V zadním platu jsem taky neměl repro tak jsem je vzal taky s té 607 a vložil do plata. Zítra mrknu na ten zesilovač jestli ho tam mám. Jenom nevím pokud tam bude jak zapojím ty repráky v platu. Dík

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...