moby78 Odesláno 24. listopad 2014 Odesláno 24. listopad 2014 Ahoj, už třikrát se mi stalo, že při studeným motoru se mi na jedné a té samé křižovatce (cca. 1km od baráku) rozsvítila kontrolka baterie. Dvakrát jsem trošku zpanikařil, vypnul, znovu nastartoval a jel dál. Včera byl klid, tak jsem po rozsvícení kontrolky přidal plyn, hned zhasla a já pokračoval dál. Čím to může být? Uhlíky v alternátoru těsně před konečnou? Při zahřátým motoru mi to nedělá. Jinak někdy, když dojíždím na křižovatku a před zastavanením vyřazuju, tak cítím, že mi padají otáčky, ale vždycky se to nakonec chytlo. Předem díky za odpověď. Citovat
jiri999 Odesláno 13. leden 2015 Odesláno 13. leden 2015 jestli to začne svítit a motor má normální volnoběžné otáčky tak to určitě budou uhlíky.Stalo se mi to samé,za chvíli zhasla.Tal jsem na to kašlal.Chyba!Pak to za čas začalo svítit víc.Tak jsem to raději rozebral a hle-od uhlíků byla úplně vypálená drážka na kroužku,jak to jiskřilo,protože byly krátké. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.