Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím , můj dotaz bude dosti neohrabaný , dnes jsem auto (1.6) dával na výměnu oleje + kontrola spodku , před chvilkou volali že vše hotovo , bohužel zjistili utržený silenblok a zatím ho nemohou sehnat pouze v originalu u Peugeota za 7000kč (nějaký s hliníkovou částí), říkali že mám vydržet do zitra , pokusí se sehnat , chci se zeptat o jaký přesně jde a hlavně zkušenosti s ním jestli jde někde sehnat ... (telefon byl rychlí a na nic jsem se nestačil pořádně zeptat)

Odesláno (upraveno)

tak dle infa co jsem pochopil je to na řízení na těhlnici - silenblok s velkým hlinikovým monolitem v celku a druhovýroba vypadá že není ...

Upraveno uživatelem Pilečák
Odesláno

název je : Držák těhlice se silen.  ( Držák těhlice z tlakově svářeného hliníku je impozantní díl plnící důležitou úlohu, protože drží dvě upevnění těhlice: upevnění táhla zkrutného stabilizátoru, celku pružiny s tlumičem a dvou ramen zavěšení kol. Tento mnohofunkční držák těhlice se vyhýbá kloubovému hřídeli a váží pouhých 4,250 kg.)  http://www.autorevue.cz/peugeot-407-vse-co-jste-kdy-chteli-vedet_1/ch-20865 Více na: http://www.autorevue.cz/peugeot-407-vse-co-jste-kdy-chteli-vedet_1/ch-20865#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink

Odesláno

Uff ... to ti nezavidim tedy .... no a co se na ne vyprdnout a zkusit to sehnat na vrakaci pripadne pres zdejsiho clena HUGOBOSS ? A nechat si to tam v servisu pak jen vymenit :)

Odesláno

Tak na ten držák těhlice jsem se informoval celkem ve 3 servisech a všude cena přes 7k (7400) , děla se to prý pouze v orig. ale jak píšeš Uff děs :( , jinak stejně nemá nikdo nějaký náhled kde by se dalo kouknout celkově na spodek s popisky ... Bohužel jsem to musel dat dohromady , dnes jsem už nemohl bejt nepojízdný .

Odesláno

Ten silenbok sa dá kúpiť aj samostatne, nie je potrebné meniť celú hliníkovú konzolu. Stojí to do 5€ ale v Peugeote to samostatne nekúpiš. Ak sa ti chce hladať tak to tu už chlapci menili.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...