Pilečák Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 zdravím , můj dotaz bude dosti neohrabaný , dnes jsem auto (1.6) dával na výměnu oleje + kontrola spodku , před chvilkou volali že vše hotovo , bohužel zjistili utržený silenblok a zatím ho nemohou sehnat pouze v originalu u Peugeota za 7000kč (nějaký s hliníkovou částí), říkali že mám vydržet do zitra , pokusí se sehnat , chci se zeptat o jaký přesně jde a hlavně zkušenosti s ním jestli jde někde sehnat ... (telefon byl rychlí a na nic jsem se nestačil pořádně zeptat) Citovat
chuck11 Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 obrať se na zdejšího člena badisaka Citovat
Pilečák Odesláno 11. listopad 2014 Autor Odesláno 11. listopad 2014 ok díky , ale příjímam další odpovědi Citovat
Laďa Odesláno 11. listopad 2014 Odesláno 11. listopad 2014 A jak máme vědět který silenblok. Že by na 407 byl jen jeden Citovat
Pilečák Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 jj já včera reagoval rychle po telefonátu a myslel jsem že za tu cenu je jedinej , dnes to zjistim a písnu Citovat
Pilečák Odesláno 12. listopad 2014 Autor Odesláno 12. listopad 2014 (upraveno) tak dle infa co jsem pochopil je to na řízení na těhlnici - silenblok s velkým hlinikovým monolitem v celku a druhovýroba vypadá že není ... Upraveno 13. listopad 2014 uživatelem Pilečák Citovat
Pilečák Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 název je : Držák těhlice se silen. ( Držák těhlice z tlakově svářeného hliníku je impozantní díl plnící důležitou úlohu, protože drží dvě upevnění těhlice: upevnění táhla zkrutného stabilizátoru, celku pružiny s tlumičem a dvou ramen zavěšení kol. Tento mnohofunkční držák těhlice se vyhýbá kloubovému hřídeli a váží pouhých 4,250 kg.) http://www.autorevue.cz/peugeot-407-vse-co-jste-kdy-chteli-vedet_1/ch-20865 Více na: http://www.autorevue.cz/peugeot-407-vse-co-jste-kdy-chteli-vedet_1/ch-20865#utm_medium=selfpromo&utm_source=autorevue&utm_campaign=copylink Citovat
Guest StibTo Odesláno 13. listopad 2014 Odesláno 13. listopad 2014 Uff ... to ti nezavidim tedy .... no a co se na ne vyprdnout a zkusit to sehnat na vrakaci pripadne pres zdejsiho clena HUGOBOSS ? A nechat si to tam v servisu pak jen vymenit Citovat
Pilečák Odesláno 13. listopad 2014 Autor Odesláno 13. listopad 2014 Tak na ten držák těhlice jsem se informoval celkem ve 3 servisech a všude cena přes 7k (7400) , děla se to prý pouze v orig. ale jak píšeš Uff děs , jinak stejně nemá nikdo nějaký náhled kde by se dalo kouknout celkově na spodek s popisky ... Bohužel jsem to musel dat dohromady , dnes jsem už nemohl bejt nepojízdný . Citovat
Judes Odesláno 16. listopad 2014 Odesláno 16. listopad 2014 Ten silenbok sa dá kúpiť aj samostatne, nie je potrebné meniť celú hliníkovú konzolu. Stojí to do 5€ ale v Peugeote to samostatne nekúpiš. Ak sa ti chce hladať tak to tu už chlapci menili. Citovat
Pilečák Odesláno 19. listopad 2014 Autor Odesláno 19. listopad 2014 Ok díky už jsem zjistil že oficialně se samostatně koupit nedá a tady se sehnat dá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.