Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj lidi potřeboval bych radu ohledně softweru do P 407 RT 5 Pise mi to "Please insert upgrade Cd "a nechce mne to pustit dal. Stalo se to úplné samo aniž bych něco instaloval. Nemate někdo nějakou zkušenost. Diky

Odesláno

RT5 má HDD,takže někdo musel do toho neodborně vrtat a smazat nějaké soubory.Vyhledej si na fóru témata na RT5 a najdeš i nový SW který by ti mněl fungovat -verze SW 8.20 ti bude 100% fungovat i s češtinou ;)

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Caute chlapi kupil som si 407SW mam tam radio rt5 to som si us zistil vsetko mi vyplo cierny displej a pyta odmna aktualizovat softver moze mi stym niekdo poradit su tu dobre rady len sa tomu nerozumiem je to moj prvy peugeot doteras mi vsetko isloaj ked anglicky ale slo a budem vdacny za vsetky rady dakujem

Odesláno

Je to úplné jednoduché . Nakopirujes SW na flesku a pripojis do auta a všechno už poběží samo. Jenom bacha při instalaci musí běžet motor.

Odesláno

Nebo na CD vypalene v Neru jako ISO soubor. Nastartujes a nechas motor bezet po celou dobu instalace. Po provedeni myslim, ze druheho restartu hotovo. Dej si tam verzi 8.20 a najdes ji na strankach gpsunderground.com v sekci peugeot-citroen.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Caute chlapi,mám radio Rt5, neustále vypisuje vložiť instalacne cd.spustim nový softvér po týždni mi to vypísalo znova. Bol som v servise peugeot,spustilo sa to. Po mesiaci mi to vypísalo znova vložiť instalacne cd.môžete mi poradiť prečo mi to robí? Ďakujem

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...