Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chtěl bych se zeptat když bych chtěl snížit světlou výšku auta tak k tomu stačí pouze změna pružin nebo i třeba tlumičů??řekl bych pružin ale raději se zeptám.

Mám takovej lowrider a mám v plánu tomu dát původní světlou výšku protože to je hlavně ve městě atd.docela nepraktický a nevím jestli mám koupit jen pružiny nebo i tlumiče přikládám foto pokud by někdo poznal origo tlumič na 406 pokud nebude vhodné pořídím jiné.

post-48063-0-36933900-1415612908_thumb.j

post-48063-0-35061800-1415612909_thumb.j

post-48063-0-18691600-1415612910_thumb.j

post-48063-0-16974700-1415612911_thumb.j

Guest servisman
Odesláno

Mám taky break a mohu ti říci že mám větší mezeru mezi kolem a kastlí.

Odesláno

Dle vzhledu barvy pružin a co jsem tak zjistil tak pružiny by měli být sportovní Rieger poměřoval jsem to s novým modelem break a je to asi zhruba o 10Cm nižší přejet běžný retardér bez zastavení je 100% otření břucha :D o zem.

Ale zrovna se mě nehodí měnit i tlumiče což asi by bylo lepší nový už nebudou ale pokud by stačilo vrátit tam jen původní pružiny tak by to bylo ideální.

Guest servisman
Odesláno

Já jen reagoval na toto co jsi napsal /Chtěl bych se zeptat když bych chtěl snížit světlou výšku auta/  a pak dodáš foto že auto je snížené.

Dal bych jen nové pružiny, ale to ti už napsali.

Odesláno

Ok takže dát nové pružiny :) no jméno majitele tam je ale auto už je v rodině asi 9 let a předchozí majitel jej měl sotva 2 měsíce po dovozu z Německa takže spíše si myslím že to ještě někdo přehodil tam.

Odesláno

Tak ono to s tím autem bylo nedávno tak trochu z mrtvých vstání :D od roku 2005 do září tohoto roku to auto najelo pouze 16 tisíc kilometrů :D takže ho tak nějak dávám v něčem trochu do kupy:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...