Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Mám pažouta 406hdi 80kw 2001 najeto (asi80tis,koupeno z německa)

problém je v tom že z hruba na 200km vylítá nádržkou asi400ml vody.Voda je od té doby zabarvená do zrzava.Dal jsem novej termostat ,ale voda stále mizí.Další věc která to může prý být je těsnění pod hlavou.To by prý bylo vydět v nádržce- vycházejcí vzduch .A ten tam vydět není.Chladíci okruh se prý odvzdušňuje sám,přesto jsem ho odvzdušnil sám na chladiči.Po 200km jsem zase cejtil v trubkách vzduchové bubliny.Ani v ser.PEUGEOT mi neřekli s jistotou že to je těsnění pod hlavou.Nerad bych nechal dělat zbytečnou práci.Pod autem také ni neteče.Výčko na nádržce mám nové. Neví tady někdo co to je za vychytávku,nebo jak přesně identyfikovat závadu.

Odesláno

Ta vode zdrhá opravdu jen kolem víčka.Dávám kolem víčka suchej hadr a když dojedu do práce je mokrej.Ale zaráží mě stále barva vody -zrzavá.Pod autem jsem hledal vodu jako první.Dostal jsem se i na nájezdy,a odstrojil spodní kryty motoru.A NIC.Jde to ven víčkem,ale né na volnoběh,až při delší jízdě.

Odesláno

Nové víčko stojí asi 200. Teď jsme to řešili na Partneru.

Ještě detail: má takový bajonet, takže je rozdíl, jestli ti jen zaskočí za ty první zoubky, anebo ho úplně zatáhneš.

[upravil dne 23.10.05 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...