Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, stal jsem se majitelem 306. A potřeboval bych poradit jestli nevíte jak se dá sundat koženka z přihrádky spolujezdce. Chtěl jsem si ji dát do jiný barvy a nevim jak na to. Za každou radu díky!

post-48390-0-31621300-1415035308_thumb.j

Odesláno

Rady jsem se nedočkal, tak jsem to jednoduše vypáčil. Bylo to zavařený plastem do sebe, ale jde to. Stačí šroubovákama podebrat a pomalu objet kolem dokola. Tady dávám fotku už po předělání do modrý koženky.

post-48390-0-88884500-1415479477_thumb.j

Odesláno

Zaujal ma ten filter alebo čo to máš položené na prieduchoch kúrenia... :D Načo to slúži, prosím ťa? ;)

Odesláno

Jasné, to dáva zmysel, asi to bude nejaká solárna nabíjačka... :) Mňa v prvom momente napadol kabínový filter. :D

Odesláno

Auto mám asi měsíc. Tak jsem zatim stihnul troje dveře a kastlik do koženky, opravit zásuvku, opravit podsvětlení topení, nový rádio, nový hodiny, opravit repro na zadnim deklu, opravit nesvítící zadní světlo, přestříkat vnější zrcátka a boční černý lišty. Uvidim co budu dělat dál. Středovej panel asi dělat nebudu, bylo by to už moc modrý :)

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Zdravím,potřeboval bych sehnat západku(protikus) k zámku kastlíku u spolujezdce...Bývá umístěná zevnitř na palubce, dělala se výměna palubky a ta západka tam chyběla,takže kdyby se někomu válela doma,tak se ozvěte... Kdyžtak kdybyste nevěděli,o co jde,tak vyfotím víc fotek,teď se mi do auta nechce,toto je fotka stáhlá z netu... Díky za odpovědi.  

http://uloz.to/xbPfrHdj/npemoctl-jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...