Tessi24 Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 Zdarec, stal jsem se majitelem 306. A potřeboval bych poradit jestli nevíte jak se dá sundat koženka z přihrádky spolujezdce. Chtěl jsem si ji dát do jiný barvy a nevim jak na to. Za každou radu díky! Citovat
Tessi24 Odesláno 8. listopad 2014 Autor Odesláno 8. listopad 2014 Rady jsem se nedočkal, tak jsem to jednoduše vypáčil. Bylo to zavařený plastem do sebe, ale jde to. Stačí šroubovákama podebrat a pomalu objet kolem dokola. Tady dávám fotku už po předělání do modrý koženky. Citovat
Guest bluesman Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Zaujal ma ten filter alebo čo to máš položené na prieduchoch kúrenia... Načo to slúži, prosím ťa? Citovat
Dave_k Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Vypadá to spíš jako solární článek. Citovat
Guest bluesman Odesláno 8. listopad 2014 Odesláno 8. listopad 2014 Jasné, to dáva zmysel, asi to bude nejaká solárna nabíjačka... Mňa v prvom momente napadol kabínový filter. Citovat
Tessi24 Odesláno 8. listopad 2014 Autor Odesláno 8. listopad 2014 Jasny, je to solarni panel. Drzi to baterii cilou. V lete ji to krasne dobiji, na moje kratky trasy ideal Citovat
Aluška Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Jo myslíš tady ta ''super'' vychytávka http://www.peugeot-club.com/topic/97802-solarni-dobijecka-mate-nekdo-fyzicke-zkusenostiární-dobíječka-máte-někdo-fyzické-zkušenosti/ Citovat
Tessi24 Odesláno 9. listopad 2014 Autor Odesláno 9. listopad 2014 Je jasný že v zimě to stojí za ..., ale jak řikám, v létě super Tady ještě jedna fotka Citovat
Guest bluesman Odesláno 9. listopad 2014 Odesláno 9. listopad 2014 Pekné to máš, aj stredový panel si dal do modrej? Citovat
Tessi24 Odesláno 9. listopad 2014 Autor Odesláno 9. listopad 2014 Auto mám asi měsíc. Tak jsem zatim stihnul troje dveře a kastlik do koženky, opravit zásuvku, opravit podsvětlení topení, nový rádio, nový hodiny, opravit repro na zadnim deklu, opravit nesvítící zadní světlo, přestříkat vnější zrcátka a boční černý lišty. Uvidim co budu dělat dál. Středovej panel asi dělat nebudu, bylo by to už moc modrý Citovat
Tombass93 Odesláno 12. březen 2015 Odesláno 12. březen 2015 Zdravím,potřeboval bych sehnat západku(protikus) k zámku kastlíku u spolujezdce...Bývá umístěná zevnitř na palubce, dělala se výměna palubky a ta západka tam chyběla,takže kdyby se někomu válela doma,tak se ozvěte... Kdyžtak kdybyste nevěděli,o co jde,tak vyfotím víc fotek,teď se mi do auta nechce,toto je fotka stáhlá z netu... Díky za odpovědi. http://uloz.to/xbPfrHdj/npemoctl-jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.