Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Pri problemoch s ABS a ESP som bol s autom na diagnostike a diagnostika ukazala chybu snimac otacak praveho zadneho kolesa co je problem s abs a esp...

Ale znepokojnost mi roby ze vypisalo: obvod snimace polohy vackoveho hridele rozsah provoznich hodnot

Čo stím ???? Mám sa obávať ?

Upraveno uživatelem MrValicekNR
Odesláno (upraveno)

Zase nadpis jak noha. :bojim

Co takhle trošku ctít pravidla? Máš tu přes 90 příspěvků, tak by jsi mohl vědět co a jak napsat. :myslim

No vidíš, že to jde. ;)

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

Kámo,

mě auto občas vynechalo, a na vině byla právě chyba snímače otéček KLIKOVÉHO hřídele, u PEUGEOTA napíchli auto na dia, a chtěli měnit celou rídící jednotku.

Nakonec stačilo vyčistit konektor snímače otáček, kterej je na bloku motroru u řemenice na klice.

Je to vidět když sundáš přední pravý kolo. Ale o snímači vačkovýho hřídele nevím nic.

Odesláno (upraveno)

Ja mám síce 2.0i benzín ale Almanil má asi pravdu... za tepla... lepsie povedane za vlazneho motora niesu starty 100%...

Avtomechanik u ktoreho som bol na diag mi povedal že asi budem mat posunuty magneticky kruzok na vacke ze to nemam riesit ze treba rozobrat motor rozvody atd...

Čo si o tom myslíte ?

Upraveno uživatelem MrValicekNR
Odesláno

U těch JTD motorů je to celkem známá chyba, že ty čidla odcházejí a k výměně je nutné rozdělat rozvody to asi bude totéž. Jestli máš starty ještě celkem v pořádku a rozvody tě čekají až za dlouho, tak bych to asi nechal být a udělal to až při rozvodech a naopak pokud se ti rozvody blíží, tak bych to preventivně vyměnil.

Odesláno

To je zrovna dost špatné načasování. Mně to JTD před výměnou rozvodů nechtělo nastartovat jen párkrát, tak jsem tomu nevěnoval pozornost a časem se to zhoršilo a do půl roku od rozvodů jsem měnil čidla.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...