Tony Stark Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 takovou kravinu bych vůbec neřešil, jelikož když si rozklikneš na heuréce kde se dá zakoupit, tak hádám shopy jako czc, alza, mironet či tsbohemia nebudou podávat klamnou reklamu na tento produkt, prostě je ten telefon na světě a toho bych se držel, zakoupíš-li jej v jednom z těchto shopu nic tím nezkazíš Citovat
lape Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Já to neřeším.Dal jsem to jen jako kuriozitu,že výrobce nemá na stránkách o novince ani ťuk. Každopádně je to zatím nakonec asi nejžhavější kandidát. Citovat
Laďa Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 A proč ne, jak jsem psal výše Prestigio? http://mobilni-telefony.heureka.cz/prestigio-multiphone-5453-duo/ Citovat
lape Odesláno 3. listopad 2014 Autor Odesláno 3. listopad 2014 Tak jak se dívám,cenově vychází skoro stejně jak ten Huawei,ale má baterku jen 1700mAh a CPU Mediatek.Huawei má lepší Qualcomm,má baterku s vyšší kapacitou a má LTE,i když zase v té naší zasr..é republice žádné opravdu funkční LTE neexistuje i když se jím operátoři rádi chlubí.Je ale fakt,že to Prestigio má větší vnitřní paměť a o fous lepší rozlišení displaye.No zatím není nic definitivně rozhodnuto.Uvidíme,jak to nakonec dopadne Citovat
Pacho69 Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 (upraveno) A328 běžně do 3tis http://shop.lenovo.com/cz/cs/smartphones/a-series/a328/#tab-technická_specifikace 512MB RAM na Android je málo, na WP v poho. 2 jádra jsou minimum, frekvence má u androidu větší vliv na spotřebu než na výkon. ono vůbec všechno je lepší než android, to je smutná realita Upraveno 3. listopad 2014 uživatelem Pacho69 Citovat
Tony Stark Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 Lenovo A328 , nikde jsem se nedočetl podrobnější specifikace než TFT TN displej a to je dle mého pěkná bída oproti IPSku. Citovat
Pacho69 Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 No záleží na displeji, TN nemusí být špatná volba, ano, může mít menší barevnou hloubku, což u mobilu nemusí být až tak podstatné, je však daleko kontrastnější, lépe čitelný na slunci a oproti IPS bude černý, ne šedý. Tak za tři tisíce OLED neseženeš, možná nějakou výprodejovou Lumii (což by nemusela být špatná volba, pokud bude mít WP8). Bohužel OLED zase žere.... Citovat
roman II Odesláno 3. listopad 2014 Odesláno 3. listopad 2014 v téhle cenové relaci bych doporučil Asus Zenfone 4, máme v rodině dva kousky a můžu jenom chválit za ty peníze (viz. recenze v odkazu) http://mobilni-telefony.heureka.cz/asus-zenfone-4/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:mobilni-telefony.heureka.cz&gclid=Cj0KEQiA7NyiBRCOhpuCm9Dq6b4BEiQA9D6qhYgRU1oLRHhR-n-avH0RQamf2O9VVhEoHG5eXfhUODwaAoOV8P8HAQ Citovat
Almanil Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Ta cena Huaweie je dobrá i v origo distribuci, jen si myslím, že by se to furt mohlo vyplatit ze zahraničí. A ten Asus taky nevypadá špatně. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Tak si asi taky koupim nějakou slupku... Líbí se mi Huawei ,u LG mi hodně vadí to ukládání ze nejdou aplikace ukládat na kartu...a Lénovo...budu ho muset jít někam vyzkoušet..... Citovat
Pacho69 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Ukládání aplikací na kartu je záležitost Androidu, ne telefonu. Až od KitKat (4.4) Citovat
Tony Stark Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Toto začíná být docela slušně nafouklé téma ohledně droida a jeho vlastností/neduhů. Nicméně já mám doma x telefonu s droidem a aplikace přesouvat na kartu jdou jedná-li se o čistý droid na kterém není nějaká primárně navlečená nadstavba. Nebo se to taky dá řešit "root"em a je klid. V každém lepším shopu co se věnuje smp to dělají s cenou do 300,- Citovat
Pacho69 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 No jo, jen to už nemusí být tak úplně user friendly... Marně přemýšlím, jestli má droid i něco jinýho než neduhy... :-D Nedávno přišel synátor a povídá: "Hele tati, android je slovo, označující robota, který má lidské vlastnosti, že?" Já na to, že jo, původní smysl toho slova je tento... A on: "Hm, tak to se ale Gůglu docela povedlo, ne? Líný a pomalý...." Citovat
Tony Stark Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Jn, je pravda že Wokna jsou na 2jádrech s nižšími takty stejně rychlé jako některé 4jádra z droida. Ale co jsem měl možnost okusit, tak co se svižnosti týče, tak lepší železo než je BB Z10LTE jsem v ruce neměl, tam je systém rychlejší než průjem a to hlavně díky naprosto špičkovému systému multitaskingu, který pracuje na stejné bázi jako na PC a je to přitom ikdyž trošku výkonnější 2jádro ale bohatě to stačí. Citovat
Pacho69 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 No právě že všechno je rychlejší... Nejen Wokna... No zase nebej mizernejch OS, asi bychom se nedočkali tak rychlého pokroku v HW. Já vidím hlavní problém v API a aplikacích. Java (slušně řečeno) není ideální. Neslušně řečeno na h*vno. Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Hoši my co tomu nerozumíme nebo se o to nezajimane,neumíme rootnout tak to řešíme.... Citovat
Pacho69 Odesláno 4. listopad 2014 Odesláno 4. listopad 2014 Každopádně lagy štvou i júzra, co to neřeší Citovat
Tony Stark Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 (upraveno) ofiko http://mobilenet.cz/clanky/huawei-na-nas-trh-uvadi-ascend-y550-lte-za-3-500-kc-17930 http://www.mobilmania.cz/bleskovky/huawei-zacina-prodavat-levny-lte-smartphone-ascend-y550/sc-4-a-1328762/default.aspx Upraveno 5. listopad 2014 uživatelem Tony Stark Citovat
lape Odesláno 5. listopad 2014 Autor Odesláno 5. listopad 2014 (upraveno) Tak předběžně to dopadne asi tak,že malému se koupí to Prestigio a to hlavně kvůli té větší vnitřní paměti,kde je reálně použitelných 5,5GB a on to na hry určitě využije a já si pro sebe asi vezmu ten Huawei místo stávajícho Galaxy Ace 2.Uvidíme. BTW:Za kolik by byl tak případně prodejný ten Galaxy Ace 2?Je to verze s NFC,bez škrábanců a jiných poškození,+ flip pouzdro+držák HAICOM.Parametry mobilu tady asi skoro každý zná. Upraveno 5. listopad 2014 uživatelem lape Citovat
Pacho69 Odesláno 5. listopad 2014 Odesláno 5. listopad 2014 s androidem 4.4 bych vnitřní paměť neřešil, raději bych koupil za pár stovek ultrarychlé mikroSD. Raději než prestigio bych vybral ten huawei. Koukám, že skoro nic nemá 802.11a. To je škoda. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.