Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

takovou kravinu bych vůbec neřešil, jelikož když si rozklikneš na heuréce kde se dá zakoupit, tak hádám shopy jako czc, alza, mironet či tsbohemia nebudou podávat klamnou reklamu na tento produkt, prostě je ten telefon na světě a toho bych se držel, zakoupíš-li jej v jednom z těchto shopu nic tím nezkazíš

Odesláno

Já to neřeším.Dal jsem to jen jako kuriozitu,že výrobce nemá na stránkách o novince ani ťuk. :) Každopádně je to zatím nakonec asi nejžhavější kandidát.  

Odesláno

Tak jak se dívám,cenově vychází skoro stejně jak ten Huawei,ale má baterku jen 1700mAh a CPU Mediatek.Huawei má lepší Qualcomm,má baterku s vyšší kapacitou a má LTE,i když zase v té naší zasr..é republice žádné opravdu funkční LTE neexistuje i když se jím operátoři rádi chlubí.Je ale fakt,že to Prestigio má větší vnitřní paměť a o fous lepší rozlišení displaye.No zatím není nic definitivně rozhodnuto.Uvidíme,jak to nakonec dopadne

Odesláno

No záleží na displeji, TN nemusí být špatná volba, ano, může mít menší barevnou hloubku, což u mobilu nemusí být až tak podstatné, je však daleko kontrastnější, lépe čitelný na slunci a oproti IPS bude černý, ne šedý.

Tak za tři tisíce OLED neseženeš, možná nějakou výprodejovou Lumii (což by nemusela být špatná volba, pokud bude mít WP8). Bohužel OLED zase žere....

Odesláno
Odesláno

Tak si asi taky koupim nějakou slupku...

Líbí se mi Huawei ,u LG mi hodně vadí to ukládání ze nejdou aplikace ukládat na kartu...a Lénovo...budu ho muset jít někam vyzkoušet.....

Odesláno

Toto začíná být docela slušně nafouklé téma ohledně droida a jeho vlastností/neduhů.

Nicméně já mám doma x telefonu s droidem a aplikace přesouvat na kartu jdou jedná-li se o čistý droid na kterém není nějaká primárně navlečená nadstavba. Nebo se to taky dá řešit "root"em a je klid. V každém lepším shopu co se věnuje smp to dělají s cenou do 300,-

Odesláno

No jo, jen to už nemusí být tak úplně user friendly...

Marně přemýšlím, jestli má droid i něco jinýho než neduhy... :-D

Nedávno přišel synátor a povídá: "Hele tati, android je slovo, označující robota, který má lidské vlastnosti, že?"

Já na to, že jo, původní smysl toho slova je tento...

A on: "Hm, tak to se ale Gůglu docela povedlo, ne? Líný a pomalý...."

Odesláno

Jn, je pravda že Wokna jsou na 2jádrech s nižšími takty stejně rychlé jako některé 4jádra z droida. Ale co jsem měl možnost okusit, tak co se svižnosti týče, tak lepší železo než je BB Z10LTE jsem v ruce neměl, tam je systém rychlejší než průjem a to hlavně díky naprosto špičkovému systému multitaskingu, který pracuje na stejné bázi jako na PC a je to přitom ikdyž trošku výkonnější 2jádro ale bohatě to stačí.

Odesláno

No právě že všechno je rychlejší... Nejen Wokna... No zase nebej mizernejch OS, asi bychom se nedočkali tak rychlého pokroku v HW. Já vidím hlavní problém v API a aplikacích. Java (slušně řečeno) není ideální. Neslušně řečeno na h*vno.

Odesláno (upraveno)

Tak předběžně to dopadne asi tak,že malému se koupí to Prestigio a to hlavně kvůli té větší vnitřní paměti,kde je reálně použitelných 5,5GB a on to na hry určitě využije a já si pro sebe asi vezmu ten Huawei místo stávajícho Galaxy Ace 2.Uvidíme.

BTW:Za kolik by byl tak případně prodejný ten Galaxy Ace 2?Je to verze s NFC,bez škrábanců a jiných poškození,+ flip pouzdro+držák HAICOM.Parametry mobilu tady asi skoro každý zná.

Upraveno uživatelem lape
Odesláno

s androidem 4.4 bych vnitřní paměť neřešil, raději bych koupil za pár stovek ultrarychlé mikroSD. Raději než prestigio bych vybral ten huawei.

Koukám, že skoro nic nemá 802.11a. To je škoda.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...