TPY Odesláno 12. říjen 2014 Odesláno 12. říjen 2014 Postupně mi přestali střikát otřikovače, jak přední tak zadní. Při sepnutí to z počátku trvalo dlouho než se něco začalo dít, postupně to začalo tak sotva kropit kapotu. Teď už to nestříká vůbec. Voda v nádržce je. Čerpadlo je slyšet že bzučí. Zkusil jsem odpojit hadičku z čerpadla ale po sepnutí se nic nedělo. Dá se to čerpadlo nějak rozebrat a vyčistit (nechtěl jsem používat násilí), nemůžu se zbavit pocitu, že je to prostě jen někde ucpané, nebo je lepší koupit rovnou nové čerpadlo? Citovat
OK406 Odesláno 12. říjen 2014 Odesláno 12. říjen 2014 Vyměnit za nové čerpadlo. Není tak drahé. Citovat
Roman 1173 Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Dá se rozebrat, je tam váleček který se posunuje podle toho kam ostřikuješ.Buď ucpe jeden vývod nebo druhý, osobně jsem ho jen přejel šmirglem a cca rok bez problémů. Citovat
TPY Odesláno 13. říjen 2014 Autor Odesláno 13. říjen 2014 nějaká konkrátní rada jak ho rozebrat? Netuší někdo jak je vyřešeno to přepínání přední zadní ostřik? Do čerpadla vedou jen dva kabely. Citovat
Roman 1173 Odesláno 13. říjen 2014 Odesláno 13. říjen 2014 Obrácená polarizace tj.přední ostřikovač - motůrek točí na jednu stranu,zadní ostřikovač - točí na druhou stranu.Zkus také hledat např, http://www.peugeot-club.com/topic/96305-nejdou-predni-ostrikovace-/?hl=ost%C5%99ikova%C4%8D#entry1601724 nahoře vpravo na to máš okénko je tu docela dost odpovědí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.