kilian Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Kupil jsem si chytrou knihu a chci vyměnit destičky bohužel nevim jak sundat ten třmen nějak nechápu krok 3 kam ten třmen táhnout já s nim vubed nehnu. Nemuze s nim neco být chtěl jsem vyměnit desky protoze brzdy piskaji ale nejake oblozeni tam jeste je nemuze byt tedy nejak zasekly trmen a co pripadne s tim delat Citovat
kilian Odesláno 19. říjen 2005 Autor Odesláno 19. říjen 2005 jo jeste tene text v knize [upravil dne 19/10/05 kilian] Citovat
kilian Odesláno 19. říjen 2005 Autor Odesláno 19. říjen 2005 Nejdou pridat prilohy takze alespon co pisou v knize vytáhneme brzdový třmen a zatlacime pistek dovnitr <a href=\"http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Brzdyℑ=brzdy04.jpg\">tadz</a> [upravil dne 19/10/05 kilian] [upravil dne 19/10/05 kilian] Citovat
uulik Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Vezmeš si nějakou tyčku nebo šroubovák a musíš dostat destičky od kotouče,jemným tlakem abys neodrbal ten pístek co tlačí na destičky.Je tam trochu místa abys tam ten šroubovák strčil? Co je to za brzdy nebo typ auta ? Třmeny se nesundavaj při výměně desek! Citovat
kilian Odesláno 19. říjen 2005 Autor Odesláno 19. říjen 2005 p 406 ten trmen se ma podle knihy sundat respektive ho otocit na jednom cepu vzhuru je to stejna bryda jako tahle http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0304.JPG [upravil dne 19/10/05 kilian] Citovat
uulik Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 Původně zaslal: kilian p 406 ten trmen se ma podle knihy sundat respektive ho otocit na jednom cepu vzhuru je to stejna bryda jako tahle http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0304.JPG [upravil dne 19/10/05 kilian] Já dělal desky na 405ce ale tady bych povolil tu spodní matku a zasunul do do třmenu (ten vodič) aby šel otočit nahoru jak si psal,ALE nemám zkušenost na 406ce je to jen moje dedukce!! Citovat
Hadra Odesláno 19. říjen 2005 Odesláno 19. říjen 2005 podle mně...: odděláš ten drátěnej nesmysl zepředu na destičkách, potom šroubovákem či nějakou pákou zatlačíš celou destišku i s pístkem dovnitř třmenu ( to aby ti šla vytáhnout - je to v podstatě jakoby roztažení čelistí )a vytáhneš destičku. Během vytažených destiček ale nešlapej na brzdy, protože by ti vyjely pístky. taky se ti může stát, že budeš mít přidřenej pístek ( jak se ojíždí destičky a pístek se pochopitelně vysouvá ven ze třmenu víc a víc, tak když je horší těsnící gumička se ti dostane k pístku bordel, ten se přidře a je to), tak budeš muset rozdělat třmen vytáhnout pístek, očistit plochy pístku vs třmenu, koupit sadu gumek a namontovat a odvzdušnit. Na šáde a na Fildě tomu tak bylo, tudíž na Pg to nebude si myslím jiný. Kdyžtak mně ukamenujte P.S. snažím se poradit, protože já to jednou taky blbec zkoušel rozdělat celý, vytekla mi kapalina, stejně jsem to nedostal ven a jel jsem vzteklej k mechanikovi ( bez brzd ), aby mi následně řekl, že jsem pitomec, protože se to tak nedělá. [upravil dne 19/10/05 Hadra] Citovat
Ladis Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Zcela jednoduše. Tlačit na to znamená vyvinout velikou sílu, o něco se většinou zapřít. Ne že by se muselo cokoliv poškodit, ale já to dělám zcela jednoduše. Povolím odvzdušňovák na třmenu a kapalinu vytlačím mimo kruh. Má to dvě pozitivní věci. Jde to pravdu lehounce a taky se pohne odvzdušňovacím šroubkem. Protože ten rád zarzí a pek je to veliká špatenka. Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 musi se povolit a vyndat spodni vodici cep ( povoluje se ze strany jako od motoru, podrzi se jednim klicem a druhym se vysroubuje ) a pak se cely brzdic s pistkem otoci smerem nahoru k tlumici, pak uz jdou vyndat desky Citovat
kilian Odesláno 20. říjen 2005 Autor Odesláno 20. říjen 2005 Původně zaslal: Ferry musi se povolit a vyndat spodni vodici cep ( povoluje se ze strany jako od motoru, podrzi se jednim klicem a druhym se vysroubuje ) a pak se cely brzdic s pistkem otoci smerem nahoru k tlumici, pak uz jdou vyndat desky Takze nemusim nic pacit a jen povolit cep? Citovat
rimmer Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 ses stim neser, za chvili ti to udelaji v servisu a mas to pak tu nemusis dlouhosahle resit takove veci Citovat
Ferry Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Původně zaslal: kilian Původně zaslal: Ferry musi se povolit a vyndat spodni vodici cep ( povoluje se ze strany jako od motoru, podrzi se jednim klicem a druhym se vysroubuje ) a pak se cely brzdic s pistkem otoci smerem nahoru k tlumici, pak uz jdou vyndat desky Takze nemusim nic pacit a jen povolit cep? no musis povolit a vysroubovat ven, pak to jde odklopit, mrkni se do mailu, neco tam mas Citovat
kilian Odesláno 20. říjen 2005 Autor Odesláno 20. říjen 2005 Dik me slo prave o to jak zatlacit ten pist. Jinak je vse az dost srozumitelny Citovat
Hadra Odesláno 20. říjen 2005 Odesláno 20. říjen 2005 Původně zaslal: rimmer ses stim neser, za chvili ti to udelaji v servisu a mas to pak tu nemusis dlouhosahle resit takove veci a nebo:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.