Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kupil jsem si chytrou knihu a chci vyměnit destičky bohužel nevim jak sundat ten třmen nějak nechápu krok 3 kam ten třmen táhnout já s nim vubed nehnu. Nemuze s nim neco být chtěl jsem vyměnit desky protoze brzdy piskaji ale nejake oblozeni tam jeste je nemuze byt tedy nejak zasekly trmen a co pripadne s tim delat

Odesláno

Nejdou pridat prilohy takze alespon co pisou v knize

vytáhneme brzdový třmen a zatlacime pistek dovnitr

<a href=\"http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Brzdyℑ=brzdy04.jpg\">tadz</a>

[upravil dne 19/10/05 kilian]

Odesláno

Vezmeš si nějakou tyčku nebo šroubovák a musíš dostat destičky od kotouče,jemným tlakem abys neodrbal ten pístek co tlačí na destičky.Je tam trochu místa abys tam ten šroubovák strčil? Co je to za brzdy nebo typ auta ? Třmeny se nesundavaj při výměně desek!

Odesláno
Původně zaslal: kilian

p 406 ten trmen se ma podle knihy sundat respektive ho otocit na jednom cepu vzhuru

je to stejna bryda jako tahle http://web.quick.cz/MixJaySytic/406/FotkyAll/HPIM0304.JPG

Já dělal desky na 405ce ale tady bych povolil tu spodní matku a zasunul do do třmenu (ten vodič) aby šel otočit nahoru jak si psal,ALE nemám zkušenost na

406ce je to jen moje dedukce!!

Odesláno

podle mně...: odděláš ten drátěnej nesmysl zepředu na destičkách, potom šroubovákem či nějakou pákou zatlačíš celou destišku i s pístkem dovnitř třmenu ( to aby ti šla vytáhnout - je to v podstatě jakoby roztažení čelistí )a vytáhneš destičku. Během vytažených destiček ale nešlapej na brzdy, protože by ti vyjely pístky. taky se ti může stát, že budeš mít přidřenej pístek ( jak se ojíždí destičky a pístek se pochopitelně vysouvá ven ze třmenu víc a víc, tak když je horší těsnící gumička se ti dostane k pístku bordel, ten se přidře a je to), tak budeš muset rozdělat třmen vytáhnout pístek, očistit plochy pístku vs třmenu, koupit sadu gumek a namontovat a odvzdušnit. Na šáde a na Fildě tomu tak bylo, tudíž na Pg to nebude si myslím jiný. Kdyžtak mně ukamenujte

P.S. snažím se poradit, protože já to jednou taky blbec zkoušel rozdělat celý, vytekla mi kapalina, stejně jsem to nedostal ven a jel jsem vzteklej k mechanikovi ( bez brzd ), aby mi následně řekl, že jsem pitomec, protože se to tak nedělá.

[upravil dne 19/10/05 Hadra]

Odesláno

Zcela jednoduše. Tlačit na to znamená vyvinout velikou sílu, o něco se většinou zapřít. Ne že by se muselo cokoliv poškodit, ale já to dělám zcela jednoduše. Povolím odvzdušňovák na třmenu a kapalinu vytlačím mimo kruh. Má to dvě pozitivní věci. Jde to pravdu lehounce a taky se pohne odvzdušňovacím šroubkem. Protože ten rád zarzí a pek je to veliká špatenka.

Odesláno

musi se povolit a vyndat spodni vodici cep ( povoluje se ze strany jako od motoru, podrzi se jednim klicem a druhym se vysroubuje ) a pak se cely brzdic s pistkem otoci smerem nahoru k tlumici, pak uz jdou vyndat desky

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

musi se povolit a vyndat spodni vodici cep ( povoluje se ze strany jako od motoru, podrzi se jednim klicem a druhym se vysroubuje ) a pak se cely brzdic s pistkem otoci smerem nahoru k tlumici, pak uz jdou vyndat desky

Takze nemusim nic pacit a jen povolit cep?

Odesláno
Původně zaslal: kilian

Původně zaslal: Ferry

Takze nemusim nic pacit a jen povolit cep?

no musis povolit a vysroubovat ven, pak to jde odklopit, mrkni se do mailu, neco tam mas

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...