Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak se mi bohuzel nepovedlo udelat nic, adware, ani odinstalace mozily a nova instalace nepomohla a vyskakovaci okna, ci vyskakujici reklamy na stupidni hry mi stale skacou. Blokovana vyskakovaci okna mam, ale ten vir bo co to je si s tim vubec nelame hlavu :(post-12544-0-78165600-1411630121_thumb.j

Odesláno

ale ten vir bo co to je si s tim vubec nelame hlavu 

Ono se to v Praze málo ví, ale "bo" znamená "neboť" - a uznej, že věta "Ale ten vir protože co to je si s tím vůbec neláme hlavu" je nesmyslná. 

Netuším, jestli se to tu už někde řešilo (pokud ano, pak bude nejlepší pokračovat v původním tématu) ale MBAM a adwcleaner byly použity? 

Odesláno

Ono.. něco vyřeší obyčejný AdBlock, něco chce to, co píše Kurt. Mě se sem taky něco vloudilo. A zajímavý je, že na růzých stránkách něco jiného... Nějak se mi taky nedaří se toho zbavit... Někdy pomůže nakouknout do všelijakých for.

Odesláno (upraveno)

bo nema byt moravsky bo ale cesky nebo a pak ta veta dava smysl :), holt pisu pomaleji nez myslim

adaware jsem na zaklade rady od Pe.Tr a Gronholmma zkousela, ale.....bezucelne

edit: a po vlozeni prispevku mi to udela viz priloha

Upraveno uživatelem Miss Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...