Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Cau.

Potreboval bych radu zacal seme loupat bezbarvy lak:( da se stim neco udelat ? 
zatim se to jako neloupe jen jsou male bile pruhledne tecky ale mam strach ze bouhuzel se stane to ze se zacne loupat:( 

da se to nejak opravit?

Odesláno

Lud3k: Bílýma tečkama mi to na střeše 406-ky taky začalo, takže se připrav, že se to začne loupat. Před 5 lety jsem auto kupoval, střecha bez chyby, teď to vypadá takhle:

post-27989-0-33036000-1411239461_thumb.j

A viděl jsem i krásně oloupanou 206-ku, která lak na střeše a přední kapotě skoro již neměla.

Odesláno

takze nenechat to at to dojde takhle daleko asi predpokladam kdyz nechcu aby to takhle vypadalo :(
nechtel bych prave....

Podivam se po nejakyych lakoven tady po Brne aby me stim neco udelali 

Odesláno

jedině natříkat celej díl znova, nikdy to nedáš do kupy jen aby to někde zatáhnul... spusobylo to špatný stříkání, nekvalitní lak, nebo uschla metla dřív než lakoval... buď to neřeš a nebo to nech přelakovat celý, v lakovně kus cca 2-3000,- podle dohody a pracnosti

Odesláno

zatim se to ani neloupe nic to nedela jen se tam utvareji male bublinky pod kteryma je vzduch nebo voda nevim:( tak jsem se chtel jen zeptat zdali se to neda nejak zastavit nebo treba obrousit a jen do pristriku nejak....
nebo sehnat dil ve stejne barve 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...