Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, dnes se mi asi stalo něco se spojkou. když jsem sešlápl a chtěl zařadit tak začala hučet, jako by se tam něco o něco třelo a zapáchá to. co s tím??

Odesláno

nepíšeš, zda jde ještě zařadit rychlost a rozjet se, takže toho může být více, poradil bych co nejdříve dát ke kontrole odborníkem, vypadá to na protlačené ložisko do přítl. talíře :myslim

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

Už 14 dní pozoruji neustálé zhoršování zvuku při pouštění spojkového pedálu, ve chvíli kdy se spojka dostává do záběru, vyluzuje zvuk - jakési vrzání, viz. video. Znaméná to, že je spojka definitivně na konci životnosti a už jedině výměna (nijak neprokluzuje) nebo se s tím dá ještě nějakou dobu jezdit ?

https://www.youtube.com/watch?v=f33-0dWWWOg&feature=youtu.be

Upraveno uživatelem simima2
Odesláno

Toho jsem se bál... Dobře tak děkuji za odpověď. Jen se ještě zeptám jak moc se to může pokazit, když s tím budu tak měsíc ještě jezdit ? Dřív jak za měsíc na ní dohromady nedám, tak mi jde o to, jestli to není nějak průserové s tím v tomhle stavu jezdit nebo to mám raději na ten měsíc úplně odstavit... ?

Odesláno

Já bych to viděl na dvouhmotnostní setrvačník, ten většinou vydává takový blbý zvuky a zhoršujou se ... (na 1.6HDi je dost mastnej)

Kdyby to bylo ložisko, tak by to dělalo při sešlápnuté spojce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...