Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Čaute začla mě zlobit kontrolka vadné žarovky,žarovky svíti všechny,děla to když je vlhko,když prší dělalo to každou zimu. Ukážeto jen když nastartuju pak zmizne a je klid.:myslim

Zadní světla jak se tady řešilo jsem rozebral, prostřikal kontaktolem nějak tak,žarovky omrknul o.k, kable o.k.

Hodně lidi tady psalo že to je časta věc u 407 že je problem se zadnim pravym světlem nebo uzemnění nebo některa žarovka někda dáva jinak proud jenže měnit všechny žarovky a zjistit že to není tím to by mě asi :bacha .

Jestli to někdo vyřešil tak bych byl rád.:)

[upravil dne 4/9/14 12:20 od Lukaydo 407]

Odesláno

Ukostřil jsem si obě zadní světla dle návodu a přesto občas problikne vadná žárovka.....Už jsem se smířil s tím že si elektronika žije svým životem:D:D:DJeště kouknu na brzdový spínač,ale už jsem ho jednou prostříkl kontaktolem takže nevěřím v nějaký kladný účinek....

Odesláno

Ti frantici si dělaj co chcou :)

Jak jsem kontroloval žarovku ve clonitku jak je to male zrcadlo a je žarovka tak to pozna a pojistku mi to spalilo jak jsem to tam blbě dal :nevim toho co dělal elektriku do 407 bych :bacha

Odesláno

Zdravím mě to na boxeru psalo nesvitici žárovku u spz,ale že nesvítí obrysovka mi řekli až bdeli prislusnici :D opravují potkavaci.

[upravil dne 5/9/14 15:18 od mirra 66]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...