Háček Odesláno 27. srpen 2014 Odesláno 27. srpen 2014 Zdarec klubáci, mám dotaz ohledně set top boxu Topfield TF 6000T. Před cca tydnem se mi ztratily informace o programu (co davaj a co budou davat) stanic :CT1, CT2, CT24, CT Sport Nova, Nova Cinema, Prima, Prima Cool a Barrandov TV ... Prima Love, Fanda, Prima Zoom a Smichov ukazujou normalně Zkusil jsem je přehazet s funkčníma ale nepomohlo, zkoušel jsem několikrát znovu vyhledat stanice a nic. už nevim co s tim, v celém baraku to funguje a jenom mě ne .. neví nekdo co s tím ? [upravil dne 27/8/14 23:02 od Háček] Citovat
koblih69 Odesláno 28. srpen 2014 Odesláno 28. srpen 2014 Některé Set-top boxy mají problém s EPG a Info když mají méně kvalitní signál. Buď jim to trvá dýl nebo vůbec na daném kanále nenačtou. Vyzkoušej ho někde jinde s jiným zdrojem signálu. Citovat
Háček Odesláno 28. srpen 2014 Autor Odesláno 28. srpen 2014 no nova by mě tolik neštvala ale prima a prima cool ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.