Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Scratch motorider vs. Traktor - podminene zastaveno, pojistovna zacina plnit, a operace 28.4. tak snad se blyska na lepsi casy

Recommended Posts

Odesláno

no tenhle uz X let dela ty nejtezsi zlociny a vrahy a celkove trestnou cinnost. Treba i Kajinka :)

Odesláno

tak to je presne pro tebe vid .... kdyz resis jen srazku s ignorantskym traktoristou ....  :myslim

Odesláno

Veverka ? :D

Ale houby, to bude jinej živočich, minimálně pěknej pták  :aut

img-4088sokold_136475099899.510.jpg

Odesláno

Vždycky se najde někdo lepší než ten nejlepší (dřív nebo později) ;) Ale takovejhle kalibr, to je jako s kanónem na komára :D

Odesláno

no rodinny pravnik zadarmo je lepsi nez jakykoli jiny za penize. Bez ohledu na to, ze ve Valdicich je jako doma a zna i PCR Semily, takze pro me taky vyhoda. A lepsi byt pripravenej

Odesláno (upraveno)

takze po vyslechu provedenem 17.11. jsem se k nicemu nedopracoval. V podstate jsem podal tristrankovou vypoved a advokat byl potreba ve dvou pripadech. kazdopadne pripad je predan na kriminalni policii a bude resen jako tezke ublizeni na zdravi s trvalymi nasledky. No a pokud se traktoristovi dostane rozumu, tak na vyslechu na kriminalni policii dozna vinu, neprijde o RP a nebude se jednat ani o jeho trestu (k tomu jsem dal souhlas) a me pojistovna vyplati skody, ktere neustale rostou. No a nebo se to dostane az k soudu a tam nastoupi experti a vse se bude tahnout jako krava, naklady porostou jeste vic..... a pak vysledek muze byt i velice nejisty....... :(

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

asi ano, dnes jsem dobihal (to je silne slovo spis neco mezi popobihanim a pajdanim se :D) autobus cca 20 metru a po nastupu jsem musel pozadat nekoho o uvolneni mista, neb mi v tom tak pichlo, ze jsem si malem nasr....l do gati a nemohl jsem stat. No a i doktor mi do posudku napsal do trvalejch, ze nelze vyloucit operaci a mam tam napsano nestabilita kolenniho kloubu

Dalsi veci je ze treba softball (cyhtani nadhozu v podrepu), squash a asi i lyze a snowboard budu nucen vyradit ze sveho repertoaru....

Odesláno

no uvidime, jako lyzi a prkna se nevzdam i kdybych mel jezdit a rvat bolesti

Odesláno

Protože to je těžké ublížení na zdraví (nedbalostní trestný čin) a to přísluší kriminálce. Obvykle mají vyčleněného jednoho pracovníka, který nedělá nic jiného.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...