MrValicekNR Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 Zdravím, potrebujem do práce kópiu techniského prevkazu peugeot 307 2.0 16V 100kw kde je napisana spotreba. Mám auto dovezene s Nemecka a spotrebu mi na SVK nezapisali do technického preukazu a mám teraz problem pri preplacaní vo firme. Citovat
ChouLu Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 A co oficiální leták od Peugeotu? Tam jsou udávané i spotřeby Citovat
Gabriel 307 Odesláno 13. srpen 2014 Odesláno 13. srpen 2014 tady se to řešilo taky ale na 1.6 16V napíš někomu kdo má stejný motor edit: citace z prvního příspěvku \" Podle zákona je v týhle situaci možný spotřebu doložit kopií technického průkazu vozidla se stejným motorem . . .\" edit2: koukni sem kdo má tvoji motorizaci a třeba ti pomůže [upravil dne 13/8/14 11:36 od Gabriel 307] Citovat
kolomyska Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Ahoj, mám stejnej motor, ale mám 307SW, tak pokud by to navadilo, můžu skusit vyfotit a poslat. Sem až tak často nechodím, tak raději meilika. Měj se Citovat
Roman Bazi Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Já psal \"MrValicekNR\" soukromou zprávu s nabídkou kopie TP před dvěma týdny, a neozval se, tak asi už nepotřebuje. Citovat
kolomyska Odesláno 31. srpen 2014 Odesláno 31. srpen 2014 Já psal \"MrValicekNR\" soukromou zprávu s nabídkou kopie TP před dvěma týdny, a neozval se, tak asi už nepotřebuje. Dobrá, díky za zprávu. A jak Ty si žiješ? Sem se tam do těch končin chystal začátkem prázdnin, ale nakonec to nevyšlo. Chtěl sem se stavit jen tak na pokec... Měj se fajn Citovat
Roman Bazi Odesláno 3. září 2014 Odesláno 3. září 2014 Žiji dobře, nestěžuji si. Jen toho času je málo, ale snad se to v říjnu zlepší. Kdyby jsi jel sem k nám, tak písni SZ, a dáme řeč. Pomluvíme smradlavý nespolehlivý nevýkonný nafťáky:D:D.:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.