Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nabízíme možnost pronájmu bytu 1+kk, v Chomutově v Experimentu.

Nejlépe dlouhodobě.

Nájem 3800 Kč + poplatky.

Více informací na tel. 724 912 373. Velice dobrá domluva, je to moje známá, tak stačí říct že jste z Peugeot-clubu.

[upravil dne 13/8/2014 17:42 od Marcel505]

Odesláno

Pochopil jsem to jako nabídku s podtextem \"včera bylo pozdě\"

Možná bych o někom věděl, ale mluvit s ním budu až v neděli - po srazu.

Neber to tedy závazně.

Odesláno

No... to já vcelku taky... Jsem se chtěl ujistit... Přítelkyně se odstěhovala z CV a nevím, jestli našla nájemce. A ještě... bych měl kontakty na majitele realitky... kdyby bylo potřeba rychle někoho a hlavně pořádně najít.

Odesláno

Pardon, opraveno v prvním příspěvku. Je to nabídka.

Nespěchá to až tak, protože je mi jasné, že najít někoho na dlouhou dobu bude chvilku trvat. ;)

Odesláno

Který z Experimentů to je? A sociální zařízení je součástí bytu? V těchto domech byly i tzv. ateliéry, tam se muselo přes společnou chodbu na společné soc. zařízení....

Odesláno

Já se o ten byt zajímám z trošku jiných důvodů, realitek a realitních makléřů jsem za poslední půlrok poznal povícero, jedna makléřka bydlí o několik pater nade mnou....

Odesláno
Který z Experimentů to je? A sociální zařízení je součástí bytu? V těchto domech byly i tzv. ateliéry, tam se muselo přes společnou chodbu na společné soc. zařízení....

Tak to netuším, ale čekal bych, že by mi to řekli hned - to je totiž dost důležitý údaj...

Zkuste zavolat, paní je velmi ochotná. :)

Odesláno
Díky! Předám dále.... :papa

Není problém.

Jen se domnívám, že by bylo lepší se ozvat do čtvrtka... Pak myslím odjíždí a teď nevím jestli na týden nebo dva...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...