Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem brouzdal, až se mi konečně podařilo sehnat přední čirou optiku na 405ky:

http://212.227.84.30/

Jen se to musí doklikat na správný místo ;)

Mě se ale nechce objevit fotka (asi není), ale kdybyste jí někdo někde našel, tak jí sem dejte, pls.

[upravil dne 11/10/05 Dundee]

Odesláno

Nevite nekdo o necem na 406? Kdysi jsem videl nejakou cirou s cockama na 406 stary model, ale bylo to asi za 20k, to uz je moc :)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Pred nedavnem jsem potkal otlucenou a zaroven \"votunenou\" 405 s cirou optikou v Dejvicich... Musim teda rict, ze nic moc, origo se mi libi vic...:bojim Fotil jsem to mobilem a ted tu nemam kablik, abych to postnul, tak snad si vzpomenu, az ho najdu:mrk

Odesláno

No já mám 406, já to jenom viděl na ulici a nemohl jsem kolem toho zas tak moc běhat... Ale pokud to tam ještě uvidím, tak to zas nafotím a třeba i fo?ákem, protože tohle auto je nechutně otuzený a i ta barva je k blití :)

Odesláno

ta fijalová to je dobrá hrůza, zadní čiré se mi nelíbí, přední jsou snesitelné

284346.jpg

to jsou přesně ty co jsem dával ten obrázek vějš, ale chtělo by to foto z pozice o něcí níž :myslim

[upravil dne 7/12/05 mk405]

Odesláno

Nevim proč, ale funguje mi jen rychlá odpověď.

Mám taky tmavý auto (podobná barva jak dával mk405) a stejnej nárazník, takže s černym pozadím by ty světla nemusely vypadat špatně. Ještě sehnat ty zadní šedý, jak jsem dával v jinym příspěvku a paráda... Teď už jen šetřit nebo natáhnout na xicht ponožku a navštívit nějakou banku...:D;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...