Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Řešilo se to tu, ale nemá to smysl. Ta převodovka /ze 406 2.2 HDi/ není o moc delší, jen má kratší převody.

Dalo by se možná uvažovat o ECO převodovce z 206 HDi ECO, ta je podstatně delší. Ale hodně špatně se shání - má ji PAJA106 na 206tce, ale výměna u něj nebyla jen kus za kus ...

PS: Pokud nemáš převodovku před smrtí, o změně bych neuvažoval, ekonomicky to nebude výhodnější. :myslim

Odesláno

Převodovka z RHR jde bez větších problémů dát na RHY?

RHY má na pětku při 3000 ot. reálnou okolo 130 km/h.

Úspora ve spotřebě by tu asi byla, ale musíš si také spočítat jaké budou náklady na pořízení převodovky a její výměnu, aneb návratnost investice.

Guest servisman
Odesláno

Nejsou to zbytečně vyhozený prachy?? Za výměnu převodovky??

Odesláno

Já jsem o tom také uvažoval, kvůli nižší spotřebě ... myslím, že návratnost mi vycházela okolo 20 000 km ... ale taky bůhví, co člověk koupí za převodovku ...

Odesláno

Na RHY jde dát lépe než na RHZ, které má opačně spojku... Samozřejmě jsou potřeba nějaké úpravy - vyrobit díru a držák na snímač na setrváku, zbytek by se vidělo. Taky by to chtělo zvednout výkon, aby to ten motor na šestku vůbec utáhl, takže nejlíp i dodělat intercooler. Převodovku na to mám, za 3,5tis bych ji nechal :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...