Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak sem chtěl dnes vyměnit kameru za kameru i IR ...od jednotky rozříznu podélně kabel že tam najdu červený, černý , žlutý a stín.....ale prd....snad min.15ti žilový kabel ( vůbec nevím k čemu ) ...no hledat v té spleti kabelů 3 správné se mi teda nechtělo.......zku*vená čína.... do jedné kamery kabelů jak do jaderné elektrárny :D:D:D:D:D

Odesláno

Netuším co máš za kameru, ale to co mám já by tomu odpovídalo. 15-ti žilový kabel, který ovládá ostření, clonu, pohybový senzor = spouštění nahrávání a rotaci kamery podle pohybu. Tvoje představa tak jednoduché výměny je asi trochu mimo mísu.

[upravil dne 5/8/14 18:46 od FrantaCV]

Odesláno

...no bohužel tam nic takového není........ asi rozdělám jednotku a mrknu co je a není zapojeno....... ano docela mě to u takové kamery překvapilo.......

Odesláno

Hoď sem typ té kamery popř. pokud má nějaké označení tak i ŘJ. A pokud jedeš na sraz, tak se tam na to můžeme podívat. Nebo najít nějak, pro Tebe schůdné řešení.

[upravil dne 5/8/14 18:56 od FrantaCV]

Odesláno

Přemo, tohle je ale couvací (zpětná) kamera např. do auta - to je ale o něčem docela jiném. Obecně vyhodnocuje i vzdálenost od překážky - proto ta hromada drátů . Dá se použít i pro hlídání auta. Tedy spustí se pokud se k vozidlu někdo příliš přiblíží a pak umí i poslat echo na telefon nebo PC s veřejnou IP adresou včetně obrázků. Tohle nainstalovat jako stacionár asi bude trochu oříšek.

Odesláno

z řj jdou jen 3 kabely jak sis všiml.......červený , žlutý a černý.....žádné sms atd atd...... jako stacionár to už mám.... jen řeším IR ...nic víc nic míň....

Odesláno

hosi, UV a IR je na opacnych koncich svetelneho spektra, takze zda ma ci nema UV filtr je uplne sumafuk (jakoze UV filtr standardne kamery nemaji)

jestli bude kamera snimat i v IR zareni zjistis nejlepe tak, ze na ni posvitis libovolnym dalkovym ovladacem na TV, pokud uvidis svitici bod, kamera nema IR filtr a staci poridit IR reflektor a muzes filmovat

Odesláno

Já tak kontroluju mobilem, jestli DO fungují, třeba jestli žijou baterky... Jinak je to zásadní záležitost polovodičových čipů, krteré se využívá pro IR fotografii. Na materiál bylo nutné mít speciální filmy. Dnes jen stačí propustit jen příslušnou vlnovou délku a fotografie vzniká \"samovolně\".

Odesláno

....je to mrdka....ku*va... v kameře jde vidět dálkový ovladač ale jak se dal pod kameru 50mm IR lampu tak nic... diody svítí jak sviňa ale na kameře pořád nic.....:bojim

Odesláno

nejspis ma teda ta kamera infra filtr az pro nejake vyssi vlnove delky, kde sviti i ten IR reflektor, teoreticky by mohl filtr byt demontovatelny, ale muze byt taky napevno na cipu a tam si pak nepomuzes

Odesláno

Mám společnou 2garáž i ze sousedem........není přepůlena příčkou...... on je v poho ale nechci ho dráždit elektřinou že beru víc jak on....... asi zkusím rozdělat řj a mrknout jestli je tam zapojeno jak sem psal výše všech 15 žil nebo to mají jen uni kabel a ten mě zmátl......

Odesláno

Tak prozatím vyřešeno.... koupil sem 10W LED Reflektor za 199,- Kč a i reflektor tak i kameru sem dal na dálkově ovládanou zásuvku.....v pohodě 15m vzduchem i přes střechu garáže to funguje.....takže si kameru ze světlem zapnu jen když potřebuji...... díky všem za názory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...