Přema Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 Tak sem chtěl dnes vyměnit kameru za kameru i IR ...od jednotky rozříznu podélně kabel že tam najdu červený, černý , žlutý a stín.....ale prd....snad min.15ti žilový kabel ( vůbec nevím k čemu ) ...no hledat v té spleti kabelů 3 správné se mi teda nechtělo.......zku*vená čína.... do jedné kamery kabelů jak do jaderné elektrárny :D:D:D:D Citovat
FrantaCV Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Netuším co máš za kameru, ale to co mám já by tomu odpovídalo. 15-ti žilový kabel, který ovládá ostření, clonu, pohybový senzor = spouštění nahrávání a rotaci kamery podle pohybu. Tvoje představa tak jednoduché výměny je asi trochu mimo mísu. [upravil dne 5/8/14 18:46 od FrantaCV] Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 ...no bohužel tam nic takového není........ asi rozdělám jednotku a mrknu co je a není zapojeno....... ano docela mě to u takové kamery překvapilo....... Citovat
FrantaCV Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Hoď sem typ té kamery popř. pokud má nějaké označení tak i ŘJ. A pokud jedeš na sraz, tak se tam na to můžeme podívat. Nebo najít nějak, pro Tebe schůdné řešení. [upravil dne 5/8/14 18:56 od FrantaCV] Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 http://www.ebay.com/itm/WIFI-in-Car-Backup-Rear-View-Reversing-Camera-1-3-Cmos-Cam-For-Andriod-Phone-/131088497534?pt=US_Rear_View_Monitors_Cams_Kits&hash=item1e857bbb7e Citovat
FrantaCV Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Přemo, tohle je ale couvací (zpětná) kamera např. do auta - to je ale o něčem docela jiném. Obecně vyhodnocuje i vzdálenost od překážky - proto ta hromada drátů . Dá se použít i pro hlídání auta. Tedy spustí se pokud se k vozidlu někdo příliš přiblíží a pak umí i poslat echo na telefon nebo PC s veřejnou IP adresou včetně obrázků. Tohle nainstalovat jako stacionár asi bude trochu oříšek. Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 z řj jdou jen 3 kabely jak sis všiml.......červený , žlutý a černý.....žádné sms atd atd...... jako stacionár to už mám.... jen řeším IR ...nic víc nic míň.... Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 cca 20m vzduchem se ke kameře připojím ale nejde nic vidět...... proto IR ..... Citovat
FrantaCV Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 Takže na minimum \"ořezaná\" verze. Pokud Ti ta kamera už funguje v momentálním zapojení tak už dál neřeš kameru a zkus použít pro IR přisvícení něco z tohoto: http://mujweb.cz/matejkatvs/prodej/monitorovacitechnika/irreflektory/irreflektory.htm#KIR18 dosvit od 5m. A napájení vezmi buď od kamery nebo vlastní. Citovat
Přema Odesláno 5. srpen 2014 Autor Odesláno 5. srpen 2014 ...ok dík....myslím že někde 50mm IR reflektor doma najdu......připojím externě ke kameře a uvidím.....a dám vědět....dík Citovat
Ferry Odesláno 5. srpen 2014 Odesláno 5. srpen 2014 hosi, UV a IR je na opacnych koncich svetelneho spektra, takze zda ma ci nema UV filtr je uplne sumafuk (jakoze UV filtr standardne kamery nemaji) jestli bude kamera snimat i v IR zareni zjistis nejlepe tak, ze na ni posvitis libovolnym dalkovym ovladacem na TV, pokud uvidis svitici bod, kamera nema IR filtr a staci poridit IR reflektor a muzes filmovat Citovat
Edison Odesláno 6. srpen 2014 Odesláno 6. srpen 2014 Já tak kontroluju mobilem, jestli DO fungují, třeba jestli žijou baterky... Jinak je to zásadní záležitost polovodičových čipů, krteré se využívá pro IR fotografii. Na materiál bylo nutné mít speciální filmy. Dnes jen stačí propustit jen příslušnou vlnovou délku a fotografie vzniká \"samovolně\". Citovat
Přema Odesláno 7. srpen 2014 Autor Odesláno 7. srpen 2014 ....je to mrdka....ku*va... v kameře jde vidět dálkový ovladač ale jak se dal pod kameru 50mm IR lampu tak nic... diody svítí jak sviňa ale na kameře pořád nic..... Citovat
Ferry Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 nejspis ma teda ta kamera infra filtr az pro nejake vyssi vlnove delky, kde sviti i ten IR reflektor, teoreticky by mohl filtr byt demontovatelny, ale muze byt taky napevno na cipu a tam si pak nepomuzes Citovat
pito.za Odesláno 8. srpen 2014 Odesláno 8. srpen 2014 No a keď to osvetlíš led žiarovkou / bodovkou spotreba by mala byť porovnateľná. Citovat
Přema Odesláno 8. srpen 2014 Autor Odesláno 8. srpen 2014 Mám společnou 2garáž i ze sousedem........není přepůlena příčkou...... on je v poho ale nechci ho dráždit elektřinou že beru víc jak on....... asi zkusím rozdělat řj a mrknout jestli je tam zapojeno jak sem psal výše všech 15 žil nebo to mají jen uni kabel a ten mě zmátl...... Citovat
Přema Odesláno 11. srpen 2014 Autor Odesláno 11. srpen 2014 Tak prozatím vyřešeno.... koupil sem 10W LED Reflektor za 199,- Kč a i reflektor tak i kameru sem dal na dálkově ovládanou zásuvku.....v pohodě 15m vzduchem i přes střechu garáže to funguje.....takže si kameru ze světlem zapnu jen když potřebuji...... díky všem za názory. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.