Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Pazvuky a pukání z přední nápravy.

Recommended Posts

Odesláno

Mě to bouchá taky a nemůžu na to přijít. Čepy bez vůle, malinko byl volnější silentblok na vrchním rameni, ale výměnou se nic nezměnilo. Připadá mi to jako zvuk vrchního uložení, kdyby tam bylo klasický nebo jako když tluče stabilizátor v oku, ale ten to taky nedělá.

• O 3 týdny později...
Odesláno

nic jiného u 407 to nebouchá než spodní čepy a když ti to bude bouchat stále tak to je i rameno,protože se to vymlátí.

Nevím jak jsi zjišťoval vůli, jestli pákou a hýbáním nebo jak, ale podle této metody to na 100% nezjistíš, jen když to je úplně v čudu.

Odesláno (upraveno)

Tak mám asi vyřešeno a pokud to bude bouchat stále, tak už to napálím někam do stromu a bude klid  :P

sil.jpg

Tak vyřešeno, je ticho.

Upraveno uživatelem autocross
Odesláno

Tak to jo. Já si právě říkal, kde to tam na nápravě může být :D Takže byl takhle utržený a klepalo to, když auto "nadskočilo" při nerovnostech, nebo ???

Odesláno

Při rozjezdu právě vůbec nic, když jsem rajbloval s motorem, tak taky nic. A přesně, když auto nadskočilo, tak o sebe cinkly ty dvě železný plošky a přenášelo se to do nosníku.

image.jpg
Odesláno

Tento som menil tiež,pri rozjazde nič ale ako náhle voľnobeh alebo kľudná  jazda nebodaj hrbol,jama....strašný zvuk

Hlavne že si zistil príčinu :)

Odesláno

No ani nevíš, jak jsem šťastnej. Už ani nejsem naštvanej, že jsem vyměnil tolik věcí zbytečně. Vím, co dovedou motorový silentbloky při volnoběhu, ale tenhle vůbec nic. Takže zase nová zkušenost.

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

A kde se dají sehnat ty podložky nebo jiné šrouby, nechápu ale kam dát ty podložky na šroub nebo pod matku , jednou jsem to už dotahoval ale beze změny, jinak zdravím judes, skoro jsme sousedi :papa

Upraveno uživatelem maruskamichalek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...