autocross Odesláno 5. duben 2016 Odesláno 5. duben 2016 Mě to bouchá taky a nemůžu na to přijít. Čepy bez vůle, malinko byl volnější silentblok na vrchním rameni, ale výměnou se nic nezměnilo. Připadá mi to jako zvuk vrchního uložení, kdyby tam bylo klasický nebo jako když tluče stabilizátor v oku, ale ten to taky nedělá. Citovat
autocross Odesláno 21. duben 2016 Odesláno 21. duben 2016 Nový tlumiče, nikde nic volnýho není a stejně to mlátí, ještě někdo nějakej nápad? Citovat
John_Ice Odesláno 22. duben 2016 Odesláno 22. duben 2016 nic jiného u 407 to nebouchá než spodní čepy a když ti to bude bouchat stále tak to je i rameno,protože se to vymlátí. Nevím jak jsi zjišťoval vůli, jestli pákou a hýbáním nebo jak, ale podle této metody to na 100% nezjistíš, jen když to je úplně v čudu. Citovat
autocross Odesláno 26. duben 2016 Odesláno 26. duben 2016 (upraveno) Tak mám asi vyřešeno a pokud to bude bouchat stále, tak už to napálím někam do stromu a bude klid Tak vyřešeno, je ticho. Upraveno 26. duben 2016 uživatelem autocross Citovat
autocross Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Držák motoru, ale přísahám bohu, že já a ani asi dalších 5 lidí z oboru to nepoznali. Žádné vibrace a motor se ani nehnul. Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Tak to jo. Já si právě říkal, kde to tam na nápravě může být Takže byl takhle utržený a klepalo to, když auto "nadskočilo" při nerovnostech, nebo ??? Citovat
autocross Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Při rozjezdu právě vůbec nic, když jsem rajbloval s motorem, tak taky nic. A přesně, když auto nadskočilo, tak o sebe cinkly ty dvě železný plošky a přenášelo se to do nosníku. Citovat
TheJaro Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Tento som menil tiež,pri rozjazde nič ale ako náhle voľnobeh alebo kľudná jazda nebodaj hrbol,jama....strašný zvuk Hlavne že si zistil príčinu Citovat
autocross Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 No ani nevíš, jak jsem šťastnej. Už ani nejsem naštvanej, že jsem vyměnil tolik věcí zbytečně. Vím, co dovedou motorový silentbloky při volnoběhu, ale tenhle vůbec nic. Takže zase nová zkušenost. Citovat
MJSytic Odesláno 27. duben 2016 Odesláno 27. duben 2016 Taková Pežaťácká logika Klepe ti něco na nápravě? Vyměň silentbloky motoru Citovat
maruskamichalek Odesláno 15. prosinec 2017 Odesláno 15. prosinec 2017 (upraveno) Ahoj lidi, kde mám dát přesně ty podložky na ty šrouby, na pomocný rám, a které podložky koupit Upraveno 15. prosinec 2017 uživatelem maruskamichalek Citovat
Judes Odesláno 18. prosinec 2017 Odesláno 18. prosinec 2017 V tomto tvojom príspevku skrutkový spoj č 15. Citovat
maruskamichalek Odesláno 18. prosinec 2017 Odesláno 18. prosinec 2017 (upraveno) A kde se dají sehnat ty podložky nebo jiné šrouby, nechápu ale kam dát ty podložky na šroub nebo pod matku , jednou jsem to už dotahoval ale beze změny, jinak zdravím judes, skoro jsme sousedi Upraveno 18. prosinec 2017 uživatelem maruskamichalek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.