Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny pažouťáky :)

mám problém s motorem a to že kolísá volnoběh, motor chvílemi netáhne. připadá mě že turbo má celkem pozdní nástup. už se mě stalo že otáčky kolísaly mezi 500 a 1000 ot. a motor nereagoval na přidání plynu. Většinou to zmizí když vypnu zapalování a po chvíli znovu nastartuju

Diagnostika mě napsala : Ignition Coil A Primary Circuit Malfunction.

V překladači to je : Zapalovací cívky primárního okruhu Porucha.

Nevíte prosím někdo co to znamená????? a kde hledat závadu? Co je to primární okruh a o jaké cívky se jedná když motor je HDI.

Předem dík za radu. Je to pech, zítra s autem odjíždím na dovču. To mě zajímá kde mě to nechá:myslim

Odesláno

Diag mám scan master. A DRV mě to rozpozná v pohodě. Už několikrát jsem ho čistil a EGR mám zaslepený, tam chyba nebude.

Odesláno
Myslím když je problém v DRV tak mě to diag konkrétně napíše. Ale teď to hlásí něco jiného.

Tak to popravdě nevím jak by ti to konkrétně napsalo... teda kromě zkrat/přerušeno, ale to je zbytečné dohadování. Dej to na PP2000

Odesláno

No já už teď přesně nevim co to psalo ohledně toho DRV ventilu. Ale bylo z toho jasné že se jedná o DRV ventil. Taky pokaždé když jsem ho vyčistil a nasledně smazal poruchu přes diag, byl klid. Teď to píše něco úplně něco jiného. No na dovču jsem dojel, jen s jedním problémem a to že jsem zůstal stát na křižovatce v Popradu a opakoval se stejný problém. Otáčky mezi 500-1000 a žádná rekce na plyn. Vypnul jsem zápalko a za statečné a výrazné zvukové podpory slovenských řidičů, jsem po chvíli nastartoval a jel v pohodě bez nejmenších problémů dál. Čekám co bude dál.................:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...