pavel104 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Zdravím všechny pažouťáky mám problém s motorem a to že kolísá volnoběh, motor chvílemi netáhne. připadá mě že turbo má celkem pozdní nástup. už se mě stalo že otáčky kolísaly mezi 500 a 1000 ot. a motor nereagoval na přidání plynu. Většinou to zmizí když vypnu zapalování a po chvíli znovu nastartuju Diagnostika mě napsala : Ignition Coil A Primary Circuit Malfunction. V překladači to je : Zapalovací cívky primárního okruhu Porucha. Nevíte prosím někdo co to znamená????? a kde hledat závadu? Co je to primární okruh a o jaké cívky se jedná když motor je HDI. Předem dík za radu. Je to pech, zítra s autem odjíždím na dovču. To mě zajímá kde mě to nechá Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Co to bylo za diag? To co popisuješ nebude souviset s turbem, ale např s DRV, případně netěsným EGR Citovat
pavel104 Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 Diag mám scan master. A DRV mě to rozpozná v pohodě. Už několikrát jsem ho čistil a EGR mám zaslepený, tam chyba nebude. Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Jak to rozpozná Drv? Myslím, že sis odpověděl sám chyba je ten ScanMaster. Citovat
pavel104 Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 Myslím když je problém v DRV tak mě to diag konkrétně napíše. Ale teď to hlásí něco jiného. Citovat
FrantaCV Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Jak píše Koblih - zkusil bych jinou diagnostiku - tohle prostě nedává smysl. Citovat
koblih69 Odesláno 29. červenec 2014 Odesláno 29. červenec 2014 Myslím když je problém v DRV tak mě to diag konkrétně napíše. Ale teď to hlásí něco jiného. Tak to popravdě nevím jak by ti to konkrétně napsalo... teda kromě zkrat/přerušeno, ale to je zbytečné dohadování. Dej to na PP2000 Citovat
pavel104 Odesláno 30. červenec 2014 Autor Odesláno 30. červenec 2014 No já už teď přesně nevim co to psalo ohledně toho DRV ventilu. Ale bylo z toho jasné že se jedná o DRV ventil. Taky pokaždé když jsem ho vyčistil a nasledně smazal poruchu přes diag, byl klid. Teď to píše něco úplně něco jiného. No na dovču jsem dojel, jen s jedním problémem a to že jsem zůstal stát na křižovatce v Popradu a opakoval se stejný problém. Otáčky mezi 500-1000 a žádná rekce na plyn. Vypnul jsem zápalko a za statečné a výrazné zvukové podpory slovenských řidičů, jsem po chvíli nastartoval a jel v pohodě bez nejmenších problémů dál. Čekám co bude dál................. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.