Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravím, mám c8 2005 benzin 103kw, nefunguje mi klimatizace a podle jednoho neelektrikáře by mohl být problém jen v panelu klimatizace, chci zajet někam na vrakáč zkusit to vyměnit, ale nejsem si jist jak náročná je to operace, nezkoušeli jste to někdo? (panelem klimy mám na mysli desku vedle šaltpáky s regulací otáček a displejem) díky

Odesláno

Vycvaknuť lištu nad konzolou-uvolniť 3 skrutky-vycvaknúť vrch konzoly-vycvaknúť zospodu panel kjímy.

Ale na 99,9875% je panel dobrý.

Tlaky v klíme?Spojka kompresora?Množstvo náplne?

Odesláno

náplň je vyměněná, nikde nic neteče, navíc klima občas žije, i když vlastním životem, neřídí se nastavenou teplotou, když nastavím 14 stupňů tak občas ožije a lehce chladí (někdy i dost) pak zas přestane

Odesláno

Měl jsem taky takový problém. Klima byla přetlakovaná. Prý se do těch aut montovala ještě nějaká dvojitá, která potřebovala více chladiva.

Ten kdo přede mnou klimu doplňoval si nezjistil, jestli je to normální klima nebo ta posílená a byla naplněna chladivem pro tu posílenou. Pak se po chvilce samovolně vypínal kompresor - dle klima technika ochrana proti poškození kompresoru. Po odebrání chladiva na správnou hodnotu jede klima perfektně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...