salmius Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 zdravím, mám c8 2005 benzin 103kw, nefunguje mi klimatizace a podle jednoho neelektrikáře by mohl být problém jen v panelu klimatizace, chci zajet někam na vrakáč zkusit to vyměnit, ale nejsem si jist jak náročná je to operace, nezkoušeli jste to někdo? (panelem klimy mám na mysli desku vedle šaltpáky s regulací otáček a displejem) díky Citovat
ozzy56 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 podle neelektrikáře bych se neřídil Citovat
ferinko2 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Vycvaknuť lištu nad konzolou-uvolniť 3 skrutky-vycvaknúť vrch konzoly-vycvaknúť zospodu panel kjímy. Ale na 99,9875% je panel dobrý. Tlaky v klíme?Spojka kompresora?Množstvo náplne? Citovat
salmius Odesláno 27. červenec 2014 Autor Odesláno 27. červenec 2014 náplň je vyměněná, nikde nic neteče, navíc klima občas žije, i když vlastním životem, neřídí se nastavenou teplotou, když nastavím 14 stupňů tak občas ožije a lehce chladí (někdy i dost) pak zas přestane Citovat
Jarda5 Odesláno 27. červenec 2014 Odesláno 27. červenec 2014 Měl jsem taky takový problém. Klima byla přetlakovaná. Prý se do těch aut montovala ještě nějaká dvojitá, která potřebovala více chladiva. Ten kdo přede mnou klimu doplňoval si nezjistil, jestli je to normální klima nebo ta posílená a byla naplněna chladivem pro tu posílenou. Pak se po chvilce samovolně vypínal kompresor - dle klima technika ochrana proti poškození kompresoru. Po odebrání chladiva na správnou hodnotu jede klima perfektně. Citovat
marko306 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Bigbadjohn mal problém v tom ovládači/paneli klími. Po výmene mu všetko funguje. Citovat
Mira2B7 Odesláno 28. červenec 2014 Odesláno 28. červenec 2014 Měl jsem podobné příznaky a byl v čoudu kompresor. Citovat
salmius Odesláno 29. červenec 2014 Autor Odesláno 29. červenec 2014 díky, nemám teď auto k dispozici, až zjistím co to bylo dám vědět Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.