Georginek Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 Zdravim, panove mala otazka. Uz delsi dobu pozoruju a to hlavne za tmy, ze se mi kouri z rysky oleje. Takovy bily kour, ne moc husty, ale videt to je. Dneska jsem si toho vsimnul za dne kdyz se mel otevrenou kapotu a pusteny motor. Zda se mi, ze nejspis blbe tesni ryska oleje a ze ten kour proste leze ven. Kdyz to primacknu je to OK. Asi pred pul rokem mi menili tu plastovou nadobu, jak se do ni strka merka - byla praskla. Je to tedy normalni? 306 1.9 td 66kw motor DHY Citovat
ozzy56 Odesláno 22. červenec 2014 Odesláno 22. červenec 2014 nemáš ucpané hadice k té plastové nádobce?, kouř by měl jít do sání motoru...,ale u staršího dýzlu je to normální, nebo utěsni tu měrku třeba O kroužkem Citovat
Georginek Odesláno 22. červenec 2014 Autor Odesláno 22. červenec 2014 Jestli jsou ucpany hadice, nevim. Pocitam s tim, ze v servisu pri vymene toho telesa a nekterych hadic by snad poznali, ze jsou ucpane, ne? Utesnit se to musi nebo muze? Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 je to normalni je to starej diesel kterej uz ma urcite neco najeto a proste to trochen tlakuje od klikovky kdyz vyndas merku a odsroubujes nalevaci hrdlo tak poznas ze to kouri jeste vic :-)) Citovat
Ajap Odesláno 24. červenec 2014 Odesláno 24. červenec 2014 Nemusí jít ani o starý diesel, když po jízdě sundám zátku z nalévacího hrdla u mojí 308, tak z něho stoupá bílá olejová mlha Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.