koldam1 Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Dnes jsem se dal do toho elektrického naklápění světel, vyndal jsem motorky,odzkoušel a dobrý tak jsem hledal chybu v elektrice a našel pojistky cv motoru, jedne byla divná tak jsem ji vytáhl a dal novou a už nemůžu nastartovat no jsem ztoho na prášky!!!!!!!!!!! Poradíte mi někdo co jsem to vyndal za pojistku??? Jsou to ty co jsou v motoru vlevo na podběhu, od čeho to je ? Mám 406 1.8 16V rv1997 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Máš to v poště. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Péťa Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 http://rouskovi.com/photo/index.php?gallery=./P406_Elektrika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
koldam1 Posted October 9, 2005 Author Share Posted October 9, 2005 díky všem za pomoc:super jinak koho by zajímalo co jsem za vola ta při výměně té vadné pojistky jsem tu novou omylem strčil do slotu vedle kde nic není, byla od vstřikování-jsem deb.... :super Díky za pomoc :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dave_k Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 Původně zaslal: koldam1 díky všem za pomoc:super jinak koho by zajímalo co jsem za vola ta při výměně té vadné pojistky jsem tu novou omylem strčil do slotu vedle kde nic není, byla od vstřikování-jsem deb.... :super Díky za pomoc :super No hlavně, že to dobře dopdlo. Většinou když si člověk myslí co to bude za složitost, tak nakonec je to jen nějaká konina. Jen nato přijít. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts