HonzaZ Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 asi budeš mít starší verzi DB, protože u nových už 407ma v podstatě nejde diagnostikovat pomocí PP2000. Jsou tam hodně omezené možnosti. Chce to dělat DB. Citovat
Přema Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 takže přestat používat PP2000 a začít s Diagboxem? [upravil dne 3-8-14 21:27 od Přema] Citovat
HonzaZ Odesláno 3. srpen 2014 Odesláno 3. srpen 2014 Já už jsem přinucen používat DB i u novějších 307. Mám zatím nainstalovanou verzi 7.26 a tam už u těchto aut v PP není prakticky žádná nabídka pro dia. V podstatě se jedná o auta se sběrnicí CAN. Citovat
pito.za Odesláno 9. srpen 2014 Odesláno 9. srpen 2014 ...tak to tu trochu oživím...ale já tuto možnost u kupé nemám bohužel..... len ci si bol spravne ja to mam v funkcie volitelne zakaznikom .... vid foto Citovat
Marcel00 Odesláno 9. srpen 2014 Autor Odesláno 9. srpen 2014 ano ano, to je ono, omluvam sa ze som nemal cas to napichnut a hodim sem printscreen, ale pito.za dakujem, to je presne to co som premovi slubil Citovat
Přema Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 takže já sem byl ale v jednotce stěračů......ne v BSI ..... tam sem nečuměl.... takže mrknu tam Citovat
Přema Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 treba ist v diag do pocitaca stieracov a vypnut automaticke stieranie na impulze dolu. tym padom sa automatika presunie na polohu 1. keby bol problem hodim sem printscreen... Podle toho sem šel...... Marcel zmátl si mě.....v BSI sem to nehledal.... Citovat
Přema Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 .....tak hotovo...uz je to tak jak sem chtel........marcel lopata... :-) Citovat
matii Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Mi to nepřijde nějak zvrhlý. Dolu aktivuju automat. Občas se stane, že automat nesetře tak jak bych chtěl, tak stejnou funkcí mu pomůžu. Když ho chci vypnout, dám o jednu pozici nahoru a vrátím. Kdybych to dělal nějak často, tak neřeknu, ale většinou zapnu automat a už se nestarám. Vyjímkou jsou chladná rána, kdy se čidlo \"zapotí\" a trvá cca minutu, než se odmlží. To pak stějač na automat jede jak smyslů zbavený, tak to pouštím chvíli na manuál. Možná se mnou někdo nebude souhlasit, ale dešťový senzor je jednou z nejlepších vychytávek na 308 a funguje opravdu precizně a s citem. Citovat
pajson Odesláno 10. srpen 2014 Odesláno 10. srpen 2014 Matii, naprosto souhlasím. Dělám to úplně stejně a nemám nejmenší problém. Jediná nevýhoda je jak píšeš při zamlžení. Pavel Citovat
Marcel00 Odesláno 10. srpen 2014 Autor Odesláno 10. srpen 2014 matii a pajson... dazdovy senzor aj po tejto uprave cez diag v nastaveniach funguje tak ako ma... touto upravou nedojde k jeho deaktivacii. tu sa jedna iba o presun aktivacie automatu na inu poziciu packy. to Prema, ved ani tempomat neni len v RJ motora... tiez predsa aj v BSI, ja som myslel ze ta to napadne hladat aj v BSI :D [upravil dne 10/8/14 21:19 od Marcel00] Citovat
Mojo2 Odesláno 11. srpen 2014 Odesláno 11. srpen 2014 ja to delam ta, ze pokud prisi opravdu malo, tak na jedno setreni prepnu na cyklovac a hned zase vypnu, pokud prsi o trochu vice, tak zapnu cyklovac a jinak pouzivam automatiku, ktere obcas pomuzu. Asi se to uz nekde rozebiralo, ale jakej ma vliv mastne sklo na cidlo? Treba po umiti auta v mycce na skle zustava lehky potah a navic se zveda i mastnota ze silnice Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.