Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

impulzny stierac - deaktivacia automatickeho stierania

Recommended Posts

Odesláno

asi budeš mít starší verzi DB, protože u nových už 407ma v podstatě nejde diagnostikovat pomocí PP2000. Jsou tam hodně omezené možnosti. Chce to dělat DB.

Odesláno

Já už jsem přinucen používat DB i u novějších 307. Mám zatím nainstalovanou verzi 7.26 a tam už u těchto aut v PP není prakticky žádná nabídka pro dia. V podstatě se jedná o auta se sběrnicí CAN.

Odesláno
...tak to tu trochu oživím...ale já tuto možnost u kupé nemám bohužel.....

len ci si bol spravne ja to mam v funkcie volitelne zakaznikom ....

vid foto

post-40028-1410963928322_thumb.jpg

Odesláno
treba ist v diag do pocitaca stieracov a vypnut automaticke stieranie na impulze dolu.

tym padom sa automatika presunie na polohu 1.

keby bol problem hodim sem printscreen... :papa

Podle toho sem šel...... Marcel zmátl si mě.....v BSI sem to nehledal....

Odesláno

Mi to nepřijde nějak zvrhlý. Dolu aktivuju automat. Občas se stane, že automat nesetře tak jak bych chtěl, tak stejnou funkcí mu pomůžu.

Když ho chci vypnout, dám o jednu pozici nahoru a vrátím. Kdybych to dělal nějak často, tak neřeknu, ale většinou zapnu automat a už se nestarám.

Vyjímkou jsou chladná rána, kdy se čidlo \"zapotí\" a trvá cca minutu, než se odmlží. To pak stějač na automat jede jak smyslů zbavený, tak to pouštím chvíli na manuál.

Možná se mnou někdo nebude souhlasit, ale dešťový senzor je jednou z nejlepších vychytávek na 308 a funguje opravdu precizně a s citem.

Odesláno

matii a pajson...

dazdovy senzor aj po tejto uprave cez diag v nastaveniach funguje tak ako ma...

touto upravou nedojde k jeho deaktivacii.

tu sa jedna iba o presun aktivacie automatu na inu poziciu packy.

to Prema, ved ani tempomat neni len v RJ motora... tiez predsa aj v BSI, ja som myslel ze ta to napadne hladat aj v BSI :D :D :aut

[upravil dne 10/8/14 21:19 od Marcel00]

Odesláno

ja to delam ta, ze pokud prisi opravdu malo, tak na jedno setreni prepnu na cyklovac a hned zase vypnu, pokud prsi o trochu vice, tak zapnu cyklovac a jinak pouzivam automatiku, ktere obcas pomuzu. Asi se to uz nekde rozebiralo, ale jakej ma vliv mastne sklo na cidlo? Treba po umiti auta v mycce na skle zustava lehky potah a navic se zveda i mastnota ze silnice

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...