Milan+ Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Pár zkroucených klíčů jsem viděl,ale nějak nechápu jak jsi zabíral při povolování a klíč než pžekrucoval ,tak ho rovnal Mě dnes kámoš udělal radikální řez stromů,trošku opožděně,ale holt nebyl čas a já štěpkoval a zítra to musím dorazit. A pak sekačka a vertikutátor. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 no puvodne je lehce vyosenyuz byl z prvni akce pri koupi vozu lehce pokroucenejtohle se vlastne nejak narovnalo pri tom jak sem na to skocil se svym metrackem Citovat
Medvěd Odesláno 10. duben 2015 Odesláno 10. duben 2015 Dnes pěkný výlet s rektorem do Kamenického Šenova, okořeněný sdělením, že přezutí našeho pažouta s kontrolou podvozku nás bude stát 7500,- Kč - je nutné vyměnit všechny 4 kotouče + samozřejmě destičky + je něco utržené na stabilizátoru + nějaký čep nápravy .... Honza mi to "pro moje krásné oči" sfoukne přes víkend, páč v úterý Hela potřebuje někam služebně jet Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 a to je ale překvapení ... jsi nevěděl, v jakém stavu má 306 brzdy nebo co ? Citovat
Milan+ Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Se morduji na zahradě,právě jsem vytáhl vertikutátor. Citovat
Guest servisman Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Menší procházka v blízkosti Temelína , bylo slunečno a krásné počasí. Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 dopoledne jsem varil rajskou omacku, pak jsem se hrozne nazral , ted lezim u harry pottera, teda jsem spis spal. No a za chvili se zvedam a jdu porezat par vetvi na zahrade a pak si ugrilujeme nalozenou krkovicku Citovat
Medvěd Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 StibTo - čéče, nevěděl. Pod auto nelezu - od toho je servis. 306ka normálně brzdila, ale je fakt, že minulý víkend, když jsem se vracel z Olomouce, tak z dálničních 140 km/h brzdila trochu dýl než bych čekal. Rozdíl jsem přisuzoval tomu, že střídám více aut a tak holt Octa bude brzdit ostřeji než třeba ta 306ka. No a Honza mi v pátek řekl, že mi zadek nebrzdí vůbec a předky jsou kousek před koncem, přičemž kotouče už jsou skoro jak žiletky. Tak slovo dalo slovo a udělá se vše - ať je zase klid. Citovat
Medvěd Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Se morduji na zahradě,právě jsem vytáhl vertikutátor. Vertikutátor - to je šílený slovo, který jsem postřehl poprvé snad před pěti lety v nějakém Gondíko-kutilském pořadu a řádně jsem u představy, jak někdo něco kutá ve vertikální poloze, zasmál. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Jsem v práci a na to jak je venku hezky to je až až.Vyrábím trubky do chladičů odesláno z Samsung Galaxy Note 4 Citovat
Milan+ Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Když máš čas z práce psát, tak to máš pohodu. Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Medved : A tys na brzdy nekoukal kdyzs auto kupoval ? Jinak 7500 za komplet brzdy prezuti a nejakou tycku se mi zda hodne ale asi to vychazi no... Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 StibTo se zapomel pochlubit ze si dnes udelal vylet do Kolina Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 ale nezapomněl jen jsem to dal k sobě do vlákna Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 (upraveno) 7500???? Tome to me staly predni kotouce a desky. Sice asi jinej level, ale me to za komplet 4 kotouce, desky, prezuti a neco na podvozku? To mi prijde jako hooooodne rozumna cena jinak ja dneska jeste porezal zbytky z thuji a tresne a mame zase uklizenejsi zahradku a dalsi kopec dreva , taky jsem ugriloval 3 krkovicky a jednu cuketu a uz se zase valim a fandim Sparte. Nechapu jak muzou takhle prohravat Upraveno 11. duben 2015 uživatelem Scratch Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 Me na 306 pred 2,5 lety predek vysel na 2500,- ... Tycka stabiku je tak do 500,- Citovat
Medvěd Odesláno 11. duben 2015 Odesláno 11. duben 2015 StibTo - auto jsem kupoval před více než rokem a od té doby i něco najelo, takže se stav kotoučů a desek úměrně tomu jistě musel změnit. Když mi dneska Honza ukazoval kotouče, co z auta sundal, tak šlo v podstatě o to, že přední kotouče byly po obvodu i ve středu řádně orezlé a tak vlastně brzdily jen cca 2 cm (možná 3 cm - fakt jsem to nepřeměřoval ) širokým pruhem a kdyby se daly nové desky, tak se samozřejmě podle toho okamžitě sjedou (stočit je na soustruhu nás ani jednoho nenapadlo, mám život svůj i rodiny celkem rád a šetřit na brzdách není jaksi mým zájmem). Zadní kotouče byly opravdu jak žiletky, takže podle mně fakt nebylo o čem dumat. Co se ceny týče - ne, že bych skákal radostí, ale podobně jako Scratchovi mi cena za komplet brzdy, přehození kol, čep stabiláku a nějaké další pičičundiny typu opravy stržené hlavové opěrky apod. přišla rozumná. Citovat
Guest Scratch Odesláno 12. duben 2015 Odesláno 12. duben 2015 tak dneska hura natrit piskoviste, pak pridelat jednotku xenonu pred technickou, a umyt kamosovi Pontiac GTO a zitra se modlit, aby to proslo , aneb nechce nekdo prijet na kus reci? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.