Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pár zkroucených klíčů jsem viděl,ale nějak nechápu jak jsi zabíral při povolování a klíč než pžekrucoval ,tak ho rovnal :myslim  

Mě dnes kámoš udělal radikální řez stromů,trošku opožděně,ale holt nebyl čas a já štěpkoval a zítra to musím dorazit. A pak sekačka a vertikutátor.

Odesláno

Dnes pěkný výlet s rektorem do Kamenického Šenova, okořeněný sdělením, že přezutí našeho pažouta s kontrolou podvozku nás bude stát 7500,- Kč - je nutné vyměnit všechny 4 kotouče + samozřejmě destičky + je něco utržené na stabilizátoru + nějaký čep nápravy .... Honza mi to "pro moje krásné oči" sfoukne přes víkend, páč v úterý Hela potřebuje někam služebně jet

Odesláno

a to je ale překvapení ... jsi nevěděl, v jakém stavu má 306 brzdy nebo co ?

Guest servisman
Odesláno

Menší procházka v blízkosti Temelína , bylo slunečno a krásné počasí.

Guest Scratch
Odesláno

dopoledne jsem varil rajskou omacku, pak jsem se hrozne nazral :D, ted lezim u harry pottera, teda jsem spis spal. No a za chvili se zvedam a jdu porezat par vetvi na zahrade a pak si ugrilujeme nalozenou krkovicku :D

Odesláno

StibTo - čéče, nevěděl. Pod auto nelezu - od toho je servis. 306ka normálně brzdila, ale je fakt, že minulý víkend, když jsem se vracel z Olomouce, tak z dálničních 140 km/h brzdila trochu dýl než bych čekal. Rozdíl jsem přisuzoval tomu, že střídám více aut a tak holt Octa bude brzdit ostřeji než třeba ta 306ka. No a Honza mi v pátek řekl, že mi zadek nebrzdí vůbec a předky jsou kousek před koncem, přičemž kotouče už jsou skoro jak žiletky. Tak slovo dalo slovo a udělá se vše - ať je zase klid.

Odesláno

Se morduji na zahradě,právě jsem vytáhl vertikutátor.

Vertikutátor - to je šílený slovo, který jsem postřehl poprvé snad před pěti lety v nějakém Gondíko-kutilském pořadu a řádně jsem u představy, jak někdo něco kutá ve vertikální poloze, zasmál.

Odesláno

Medved : A tys na brzdy nekoukal kdyzs auto kupoval ? :) Jinak 7500 za komplet brzdy prezuti a nejakou tycku se mi zda hodne ale asi to vychazi no...

Guest Scratch
Odesláno (upraveno)

7500???? Tome to me staly predni kotouce a desky. Sice asi jinej level, ale me to za komplet 4 kotouce, desky, prezuti a neco na podvozku? To mi prijde jako hooooodne rozumna cena :)

jinak ja dneska jeste porezal zbytky z thuji a tresne a mame zase uklizenejsi zahradku a dalsi kopec dreva :), taky jsem ugriloval 3 krkovicky a jednu cuketu a uz se zase valim a fandim Sparte. Nechapu jak muzou takhle prohravat :D

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Me na 306 pred 2,5 lety predek vysel na 2500,- ... Tycka stabiku je tak do 500,-

Odesláno

StibTo - auto jsem kupoval před více než rokem a od té doby i něco najelo, takže se stav kotoučů a desek úměrně tomu jistě musel změnit. Když mi dneska Honza ukazoval kotouče, co z auta sundal, tak šlo v podstatě o to, že přední kotouče byly po obvodu i ve středu řádně orezlé a tak vlastně brzdily jen cca 2 cm (možná 3 cm - fakt jsem to nepřeměřoval :D )  širokým pruhem a kdyby se daly nové desky, tak se samozřejmě podle toho okamžitě sjedou (stočit je na soustruhu nás ani jednoho nenapadlo, mám život svůj i rodiny celkem rád a šetřit na brzdách není jaksi mým zájmem). Zadní kotouče byly opravdu jak žiletky, takže podle mně fakt nebylo o čem dumat.

Co se ceny týče - ne, že bych skákal radostí, ale podobně jako Scratchovi mi cena za komplet brzdy, přehození kol, čep stabiláku a nějaké další pičičundiny typu opravy stržené hlavové opěrky apod. přišla rozumná.

Guest Scratch
Odesláno

tak dneska hura natrit piskoviste, pak pridelat jednotku xenonu pred technickou, a umyt kamosovi Pontiac GTO a zitra se modlit, aby to proslo :D, aneb nechce nekdo prijet na kus reci?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...