Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

A tak já to neodsuzuji  (budu psát na 10 x protože mne to i při psaní odhlašuje . . . . . )

No mne to spíš zaujalo, proč tu jsi i ve vedení a co tě tu kromě skutru drži ??? :)

Jak do prčic můžete psát příspěvky ??  Vás to snad neodhlašuje ????

A zbaví nás tohoto zvěrstva někdo ????

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)
před 10 minutami, Pe.Tr napsal:

když mně aktuálně prostě žádnej Peugeot nevyhovuje , pro mně peugeoty skončily 406...

Jsem si v tý akci chtěl nezávazně vyzkoušet Tucsona s dvojspojkou ale poblíž nebyl k mání.... Stojí ta dvojspojka za zkus.... ?

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno
před 5 minutami, Klemoň napsal:

A tak já to neodsuzuji  (budu psát na 10 x protože mne to i při psaní odhlašuje . . . . . )

No mne to spíš zaujalo, proč tu jsi i ve vedení a co tě tu kromě skutru drži ??? :)  

lidi? nejsme jen forum....

Jak do prčic můžete psát příspěvky ??  Vás to snad neodhlašuje ????

ne :P

A zbaví nás tohoto zvěrstva někdo ????

údajně na tom dělaj vývojáři, do tohoto vidí Schreek , ja tu jsem jen na dvě věci :D

jinak já mám Peugeoty rád,

začal jsem na 309 s 1,4i pak 406 kombi 1,8i , ta mě k pořizovací ceně stála dalších  300 tisíc minimálně :D:D:D pak 207 třídveř 1,6 Vti v automatu tam taky pár uprav proběhlo k tomu současně Citroen C8 3,0 V6 automat a nakonec skutřík no :D a jelikož jsem se zařekl že mi domu už ojeté auto nesmí a nové peugeoty mě zatím neoslovili tak mám tohle. ;)

Odesláno (upraveno)

A tak to jóóó´:papa

Jak to že neodhlašuje ? Windows ??? Prohlížeč ??? :myslim

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno
před 16 minutami, Pe.Tr napsal:

tak stojí , ale nevím jestli Tucson je výhra, ve dvoulitru 135kw ano v 100kw možná ano, v 1,7 určitě nee :D

Se přiznám, že jsem ani nepátral, k jaké motorizaci ta dvojspojka je, prostě jsem jí chtěl vyzkoušet, jako takovou.... ona je jen k 1,7 ?

Odesláno
před 8 minutami, Klemoň napsal:

Počkej - jsi psal něco o autu a přitom máš na trávníku tank . . . Hyundai Grand Santa Fe  :roker

a teď mi sem napiš alternativu od Peugeota :P:D , takže už asi i chápeš...

Odesláno

ta Hafity už opravdu se ta dvojspojka dava i do nafty 1,7crdi , ale tuhle kombinaci jsem v ruce ještě neměl , každopádně vidím že cenově hrozný a slevy na tuhle variantu nic moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...